Borek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Co otrzymujemy w zamian za dotację Almory? - Status postaci "BLESSED USER" ( przez jeden miesiąc - dotyczy to również wszystkich opcji poniżej ) - Specjalne, wizualne efekty na swojej postaci ( Jeżeli po pewnym czasie będą przeszkadzać, to istnieje możliwość wyłączenia ich w menu opcji ) - Własna papuga, którą postać trzyma na ramieniu. Papuga ta powtarza wypowiedziane przez gracza słowa :) - Zmiana w pająka :D - Czapka świętego mikołaja :P - Mieniąca się gwiazdami postać - Ksywa postaci, która dotuje grę, będzie widoczna na tablicy w mieście Alebra. - Osoba dotująca wspomaga projekt! - Może dzięki takim osobom uda się postawić lepszy serwer! Oczywiście wiele różnych, innych gadżetów dla dotujących może być więcej, to jest lista tych, które są już na pewno :) Jak wpłacić pieniądze? Dla tych osób, które nie posiadają konta bankowego przygotowałem specjalny formularz, który mogą wydrukować i zanieść na pocztę: Link: FORMULARZ Wzór - jak powinien wyglądać formularz ( oczywiście wypełniamy swoje dane ;) ) Link: WZÓR Następnie: W polu kwota wiadomo co wpisujemy ( ile możemy tyle dajemy ) :). W polu poniżej należy wpisać kwotę słownie. W polu "Nazwa zleceniodawcy" można wpisać imię i nazwisko, albo adres, cokolwiek aby było wiadomo od kogo przyszły pieniądze. Natomiast w tytule wpłaty koniecznie należy podać nick jaki będzie wykorzystywany w Almorze. Muszę wiedzieć komu przydzielić status "dotatora". Czas trwania statusu osoby dotującej 1 miesiąc - Oczywiście będzie naliczany z momentem ukazania się gry :) SYSTEM PayPal ( www.paypal.pl ) Można wysyłać pieniądze na konto: hqsoft@o2.pl Dla osób, które chcą wpłacać innym sposobem niż tym powyżej, podaje numer konta: -------------------------------------------------------------- Almora - Online Grzegorz Borkowski Gear-Studio 50 1020 5558 1111 1667 0660 0034 -------------------------------------------------------------- Oczywiście serdecznie dziękuje wszystkim, którzy poświęcą nawet symboliczną kwotę na rozwój projektu. Gdyby nie koszty utrzymania komputera ( prąd ) i łącza ( które nie jest wcale zadowalające ), to nie było by dotacji. Almora powstaje z zamiłowania i nigdy nie będzie grą komercyjną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja bym na pewno coś przelał tylko jakbyś mógł zrobić sobie konto w PayPalu (.com)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Trzy dychy staczą? ;) Jak tylko będę miał, biegnę na pobliską pocztę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja bym na pewno coś przelał tylko jakbyś mógł zrobić sobie konto w PayPalu (.com)... Jestem tam zarejestrowany, ale mam problem z dodaniem karty. Posiadam kartę VISA Electron w Inteligo Bank i kiedy usiłuję ją dodać do konta paypal, to otrzymuje taki komunikat: Ta karta kredytowa została odrzucona przez bank, który ją wystawił. Aby uzyskać szczegółowe informacje na temat powodów odrzucenia karty, skontaktuj się z działem obsługi klienta wystawcy karty kredytowej. Możesz ewentualnie spróbować dodać inną kartę kredytową. Próbuje się dodzwonić na infolinię, ale jakoś nie odbierają :D Trzy dychy staczą? ;) Jak tylko będę miał, biegnę na pobliską pocztę... Pewnie, każda moneta jest na wagę złota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja bym mógł troche wpłacić, ale mi się nie opłaca, bo i tak gra mi nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Almora w chwili obecnej jest już praktycznie skończona Dawaj ją! :D Oczywiście serdecznie dziękuje wszystkim, którzy poświęcą nawet symboliczną kwotę na rozwój projektu. 5złotych pasuje? :P Więcej nie dam, chyba że zarobię na e-komputerowcu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Dobra, dam Ci te moje kieszonkowe tygodniowe, dam :) Za papugę zrobię wszystko. Apropo papugi: Własna papuga, którą postać trzyma na ramieniu, a ta powtarza wypowiedziane przez nią słowa Powtarza słowa wypowiedziane przez nią samą? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 OK działa mi już PayPal Można wpłacać na adres: hqsoft@o2.pl Co do papugi, ok poprawie, bo faktycznie dziwnie brzmi jakoś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A papugę będzie można nazwać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Borek , Powiedz jeszcze coś na zachętę. Np jakie są możliwości papugi , albo co można robić z gitarą porucz grania. :P Ja wpłacę gdy dostanę trochę kasy , bo w tym momencie jestem na 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ale czemu w tym PayPalu trzeba zakładac konta i podawac swoje imię i nazwisko ?? Mozesz mi toi wytlumaczyc ???!!! , Czy ma cos przyjsc jakis list czy co ? A i nie wiem ale mam troche kasy zaoszczędzonej na AdBuxie gdzies z $2 będą to nie duzo tylko powiedz mi jak wyplacic mam tamtond ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 albo co można robić z gitarą porucz grania. :P Mam pomysł - Będzie można nią walnąć innego gracza :D Życie by nie ubywało, tylko był by przez chwilę sparaliżowany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Borek , Powiedz jeszcze coś na zachętę. Np jakie są możliwości papugi , albo co można robić z gitarą porucz grania. :P Ja wpłacę gdy dostanę trochę kasy , bo w tym momencie jestem na 0. chyba logiczne ze tylko grac, ponieważ borek wspomniał o niekomercyjności almory więc każde udogodnienia w grze za pieniądze w takim razie są wykluczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 jak już wersja 0.60 czy tam najnowsza wyjdzie to dam Ci 5zł, jak będę mieć więcej to wyślę na następny miesiąc :P (prawie wszystko wydałem na RAM xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 spróbuje wpłacić 10 zł :F jak będzie mi się chciało do banku iść :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Nie mogę Ci na paypal wpłacić... jutro wyśle przelewem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mam pomysł - Będzie można nią walnąć innego gracza :D Życie by nie ubywało, tylko był by przez chwilę sparaliżowany :P Nawet chwila to chwila za dużo. Jeśli by tak było to gra stała by się łatwiejsza dla płacących gdyż np. wykożystywali by ją killerzy żeby ogłuszyć swoją ofiarę a potem by ją bez problemowo dobijali. Ja proponuję aby pojawiły się nad głową uderzonej postaci na 2 sekundy gwiadki (takie jak w filmach rysunkowych) nie blokując przy tym graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 - Własna papuga, którą postać trzyma na ramieniu. Papuga ta powtarza wypowiedziane przez gracza słowa Miała być darmowa wersja papugi o jednym kolorze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Miała być darmowa wersja papugi o jednym kolorze :( jakby wszyscy mieli papugi to byłby śmietnik nad postaciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 @up: przyznaję rację, papuga nie byłaby wtedy rarytasem, tylko modą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 To może Borek chociaż mi da papugę za darmo bo to w sumie był mój pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja się wtrącę off-topowo i uważam, że temat należy przykleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Borek: Zaraz wyśle Ci na konto 30,- więc jutro dojdzie :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpio Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wolfoxer powinien moim zdaniem dostac ta papuge na miesiac bo to byl jego pomysl ( wiec popieram ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Moim zdaniem powinni wszyscy twórcy starych MUD'ów dostać od borka po 10 000 tys. zł za zrobienie gry, w której gra wiele osób i odgrywa role, bo to ich pomysł i im też coś się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Drogi Borek gdy tylko zobacze że serwer dziala jak i Almora, to prześle ci 50zł Mam nadzieje że to wspomorze twoj projekt. |PRZELEWEM| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja też bym mógł wysłać 20-30zł tylko nie wiem jak to się robi:P jak by kto mógł mi wytłumaczyć to prosze pisać na gg: 2633466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Drukujesz ten formularz który dał Borek, wypełniasz, bierzesz kasę i zanosisz formularz z kasą na pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Gdyby almora była online cały czas jak inne normalne servery,nie ma miała wymagań większych niż bitwa o śródziemie to bym z chęcią wysłał. Nawet już miałem przyszykowane,teraz wcześniej powysyłali ci kase, a tu lipa serva nie ma i się zawiodli. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ponieważ kilka osób posiada problemy z poprawnością wypełnienia formularza, tak więc na pierwszej stronie tego tematu dodałem zdjęcie przedstawiające jak powinien wyglądać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi