Webzir Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mam inną w zanadrzu :P Lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Może by tak zrobić jeszcze jakiś dział z opisami dobrych stron WWW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Można by. Ale nie z opisami - z 'recenzjami' :P (tak kiedyś było w KŚ.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No to zróbmy taki dział :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Podpisuję się pod tym. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jak się mogę dopisać to do 'słowniczek' mnie dajcie pS:Co z tego będę miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 pS:Co z tego będę miał Guxio za każdy artykuł płaci ok.150-200zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jak się mogę dopisać to do 'słowniczek' mnie dajcie pS:Co z tego będę miał Będziesz z tego miał (a raczej nie miał*) tego, że dużo róznych ludzi będzie czytać ten twój artykuł. *I tak Cię nie przyjmuję. Dlaczego? Za to głupie pytanie w PS'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zapiszcie mnie do Internet dla nowicjuszy i słowniczka. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 guxio, kiedy wreszcie ta strona będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja mógłbym być na -HTML/XHTML -Php z tym ze dla początkujących -Linux dla nowicjuszy -Linux dla początkujących -Windows dla początkujących -Windows dla nowicjuszy -Windows dla zaawansowanych -Internet dla nowicjuszy -Internet dla początkujących -Niezbędnik - niezbędne programy dla: Windows -Game Maker dla początkujących |Klocki| -Game Maker dla zaawansowanych |Gml| ( ;) jak chcesz mogę wstąpić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja mugłbym być na -HTML/XHTML -Php z tym ze dla początkujących -Linux dla nowicjuszy -Linux dla początkujących -Windows dla początkujących -Windows dla nowicjuszy -Windows dla zaawansowanych -Internet dla nowicjuszy -Internet dla początkujących -Niezbędnik - niezbędne programy dla: Windows -Game Maker dla początkujących |Klocki| -Game Maker dla zaawansowanych |Gml| ( jak chcesz mogę wstąpić ;p Najpierw kup sobie słownik ortograficzny. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 No strona miała być 23 czerwca,a jest....no właśnie=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A jest 23 czerwiec ;) Może dzisiaj będzie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 No strona miała być 23 czerwca,a jest....no właśnie=] guxio pisał, że dzisiaj zamawia domenę, a nie wspominał nic o tym, że w ten sam dzień ma być strona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Najpierw kup sobie słownik ortograficzny. Kurcze firefox szwankuje ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Kurcze firefox szwankuje ;/. Jasna sprawa. Od samego guksja wiem, że hosting i domena jest już kupiona i nie jest to e-komputerowiec. :P Teraz trzeba tylko czekać. x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Skoro już jest kupiona to możesz nam zdradzić(póki guxia nie ma),jak będzie się nazywac strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A patrzyliście w guxia sygne pisze "www.e-informatyka.com Już wkrótce otwarcie! Zostań redaktorem: CLICK HERE" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Kurcze firefox szwankuje ;/. A co bez firefoxa sobie nie poradzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 A czy bedzie jakies miejsce HTML? Bo robilem strony na HTML. I sie go nauczylem jesli jest taka pozycja HTML to czy moge prosic o przyznanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Skoro znasz się na HTML, to jak rozpoczynamy dokumenty HTML :] ? W końcu Guxio chce kompetentnych ludzi (tak myślę) ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 A czy bedzie jakies miejsce HTML? Bo robilem strony na HTML. I sie go nauczylem jesli jest taka pozycja HTML to czy moge prosic o przyznanie? A będzie dział o czytaniu? Bo czytałem. I się nauczyłem, jeśli jest taka pozycja "Czytanie" to czy mogę prosić o przyznanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Wszystko już kupione i opłacone. Są małe kłopoty z podpięciem domeny. Na razie czekam na mejla. Póki co - zapraszam do słania artykułów na mejla! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaGnIaK Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ej ja chcę :D -Windows dla zaawansowanych <<---Tutaj i w niezbędniku Kontakt GG 7395062 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 VaGnIaK, jak bierzesz Windows dla zaawansowanych, to powiedz jak sprawdzić adres maski podsieci przy użyciu CMD :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 I co jednak mnie nie przyjmujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Póki co - zapraszam do słania artykułów na mejla! :D A ja myślałem, że ludzie z teamu, będą mogli je wstawiac poprzez stronę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wszystko było troszkę zakręcone i proszę wszystkich, którzy chcieli zostać redaktorami, a nie są wpisani na stronie pierwszej o ponowne wyrażenie chęci. (w tym temacie)Jednocześnie proszę wszystkich redaktorów o sprawdzenie skrzynki e-mail. @Bixon: Napisałem 'Póki co' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Widzę, że Portal już działa ;) Tylko pusto o.O xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi