Sylwester Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ale odkąd zarklamowałeś to już tak było na tj domenie. Ja się na tym nie znam więc myślałem że all is good=]Ale nie jst:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Inną się znajdzie (^^) Już miałem ci podsunąć www.guciok.com ale zajęta XD www.guciek.com chyba wolna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 www.e-guxio.com=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mam nową domenę, ale teraz jej nie podam, ze względów bezpieczeństwa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 www.ekomputerowiec.com www.e_komputerowiec.com www.e.komputerowiec.com www.ee-komputerowiec.com Itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 www.e-komputerowiec.4.pl B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Guxio zal mi Ciebie.. wez domene e-komputerowiec.pl? albo .info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mówię wam, że mam już lepszą domenę i .com. Więc koniec dyskusji o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Guxio zal mi Ciebie.. wez domene e-komputerowiec.pl? albo .info? Daj już sobie looz,za każdym tematem wyzywasz kogoś od noobów albo zawsze to Ty masz racj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Guxio zal mi Ciebie.. wez domene e-komputerowiec.pl? albo .info? Porównaj sobie ceny domen www.*.com i www.*.pl, www.*.info nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 .com=25zł/rok info=25zł/rok .pl=66zł/rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Guxio zal mi Ciebie.. wez domene e-komputerowiec.pl? albo .info?Trzeba być naprawdę porytym aby zamienić .com na info. W przypadku e-komputerowca może i lepsza by była .pl (ze względu na krajowy zasięg strony), ale .com styka. Pamiętajcie: .com - Najbardziej prestiżowa domena, najtrudniej znaleźć angielsko-języczne nazwy. Stosujemy ją do głównie komerchy, stron ponadnarodowych (angielskich), jak i do ogólnego użytku. .pl (i inne regionalne) - Dla stron wszelakich skierowanych TYLKO na polski rynek. W przypadku komercji lepiej brać .pl aniżeli .com. .net - Domena drugiej kategorii do ogólnego użytku. .org - Domena drugiej kategorii do ogólnego użytku i/lub witryny czysto niekomercyjnej. .info - Gdy już nie mamy totalnie żadnych innych alternatyw. Domena trzeciej kategorii, dla mniej poważnych serwisów. Najlepiej i tak wykupić całą pulę domen .com, .pl, .net (+ ewentualnie .org - zależy od profilu strony). .info się olewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Info w ovh kosztuje 5 zł za rok, i jest imho dobre do domówek, czyli 'stron informacyjnych'. W sumie to nawet ładnie się prezentuje. x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Tak, może 5zł, ale na dole pisze, że przedłużenie już 30zł =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 @Elvis: No, no, jestem ciekaw twoich animacji w Javie ;p . Ale Java to głównie język programowania, czyli aplikacje okienkowe, nawet gry. Głupi aplecik z animacją ściągnięty z sieci ci raczej nie da tej posady, bo Java to więcej niż animacje :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 -Flash dla początkujących (guxio, Jaklub) Mógłbyś mnie tu dopisać? ;)na flashu nieco się znam a nawet na actionscripcie więc z chęcią pomogę bo nawet ładnie się to prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 na flashu nieco się znam a nawet na actionscripcie więc z chęcią pomogę bo nawet ładnie się to prezentuje A ja myślę, że ty będziesz lepszy dla zaawansowanych, bo dla początkujących są zwykłe arty: "Jak zrobić prostą animację". Ja robię kurs podobny do tego: http://flash.webhelp.pl/kursy/flash/index.php?roz=fla. A ty nawet umiesz gry robić :D Przydały by się arty o grach, bo w polsce to trudno znaleźć. Edit!: Aha: Wiadomość może być dla co niektórych szkoująca (;D) ale... Strona (przynajmniej teraz) to czysty HTML. Dlaczego? -Nie stać mnie (na razie) na zlecenie CMS'a, a php-fusiono-podobne znudziły mi się już. Gdy zarobię/my kupię takowy CMS. -Strona html bardzo szybko się ładuje. Dlatego nie lubię php-fusion. Czasami by załadowała się jedna podstrona muszę czekać 10sekund. To bardzo dużo. -Ładnie można ją edytować, jak się komu podoba =] -Nie trzeba się krzanić z MySQL, który lubi szwankować (chociaż to najmniejszy problem). Mam nadzieję, że po tej informacji zostaniemy w komplecie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 :hmmm: czysty html... mało profesjonalne, zwłaszcza na tak potężny portal jaki chcesz zrobić. jeśli to się nie zmieni, to sobie pójdę z redakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Spróbuję to jakoś zmienić, ale ja po prostu nie znam się na php ;( Zapytam się Pietera i iv!na bo oni są od php... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 wiesz ja pisze cmsa a raczej przerwałem bo utraciłem baze mysql po formacie koma ale jestem w stanie to odbudować, ale zanim bym napisał całość minął by z rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 A ostatecznie to jaki gotowy CMS byście sugerowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Post-Nuke lub Mambo. z nastawieniem na to drugie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mambo albo Joomla. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja bym proponował wziąć Drupala. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Black i te jego Drupale... Eh :P Biorę Mambo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Powiedz co ma być w tym Internecie dla nowicjuszy, bo jak to ma być np.: jak wgrać dodatki do np.:firefoxa, IE , maxthona,opery itd. itp. to jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Internet dla nowicjuszy to jest taki coś: Ktoś kupił internet, i nie wie za bardzo co ma z nim zrobić =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Biorę Mambo. To ja podziękuję z bycia redaktorem na tej stronie. Wysłałem ci dwa arty i raczej nie zrobię więcej, skoro strona ma być na Mambo i ma ponoć być profesjonalna xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 @UP A ja myślałem, że treść jest ważniejsza niż forma. xP Layouta nie widziałem, ale chyba będą konflikty przy tej stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 To ja podziękuję z bycia redaktorem na tej stronie. Wysłałem ci dwa arty i raczej nie zrobię więcej, skoro strona ma być na Mambo i ma ponoć być profesjonalna xd . A znasz jakiś profesionalniejszy skrypt? x| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi