miki77 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Tylko się nie przepracuj :D Spokojnie, mam dużo wolnego czasu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 http://d4u.pl/szablony-stron-68wiecej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 No to daj jeszcze te 4 złote i namów blacka na ponowne zrobienie loga i jest OK. Edit: Mam tylko 5 danych kontaktowych, a współpracuje ze mną 12 osób! Już podali: iv!n Spyro Pieter Proxx Jaklub Proszę o niezwłoczne wysłanie na PM'a numer GG lub e-mail (jeżeli GG nie posiadasz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 co to za problem sms wysłać za 4 złote? szczególnie że jak już coś robisz to rób to porządnie.. a co do blacka, ja też zajmuję się grafiką więc co to za problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Po pierwsze sms kosztuje 7,32 :P Najwyżej przelewem można kupić za czwórkę. Tylko w tamtym szablonie nie widzę za bardzo miejsca na tyle działów ile potrzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Jak starsza pójdzie do pracy i zostawi koma to moge wysłać na jej koszt=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Fajnie by było =] O której wychodzi? (^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 omg... czy 7 zł to aż tak dużo żeby robić sobie problemy z przelewami? a co do działów.. to czysty html można dorobić co się chce i jak się chce, zresztą jako programista html powinieneś o tym wiedzieć. Z jakiego cmsa chcesz korzystać to mogę ewentualnie dostosować ten szablon do jego potrzeb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Mój tata nie lubi wchodzić na swoje konto bankowe. Robi to raz w tygodniu. A wczoraj był ten dzień... Więc szablon bym miał (przelewem) dopiero gdzieś za tydzień, chyba, że ktoś inny kupi =] PS: Jestem strasznym centusiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja moge iść do Windows i GM/GML. Dane kontaktowe znajdziesz tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ok, Winszu dodany. Nie znajdzie się nikt od: -Linux dla zaawansowanych -Flash dla zaawansowanych -C -C# -Javascrpit? Od Linuxa ktoś się powinien znaleźć x| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 -Linux dla zaawansowanych (...) Od Linuxa ktoś się powinien znaleźć x| od czasu do czasu mogę coś podrzucić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja chce tez do słowniczka.Z racji tego iż nie będzie to takie trudne=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 -C# -Javascrpit? Może zapytaj Ranmusa i/lub Tymona? B) Guksju a gdzie Java? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja bym mógł na javascript ale nie mam czasu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaczynamy pracować 9 Czerwca Czyli już jutro będzie gotowa strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jutro będzie gotowy szablon. Jeżeli wszyscy podeślą mi swoje mejle (PW powysyłałem do wszystkich) to zaczniemy jutro robić artykuły. Gdy zbierzemy ich dość sporo stawiam stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 guxio, wiesz, dopisz mnie jeszcze do przydatnych programów (windows) xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Podobno brakuje ludzi do działu "Java" to ja mogę robić animacje w javie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 To pokaż jakąś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Hmm. A kiedy będzie ta strona? x| "Otwieramy późno wieczorem"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 No właśnie=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jabol2 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Jakaś spamiarka zabrała ci domenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 ktoś tu się pode mnie podszywa! :twisted: bana dla tego pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 No właśnie=] "Dzisiaj rozpoczynamy pracę". To się tyczy również mnie =D A strona będzie wtedy, kiedy coś na tą stronę już będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ale jaka strona jak domena zajęta :P . Bo podałem adres maszynie wystawiającej reklamy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Kurw*! Wczoraj patrzyłem i była nikogo x( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Bo podałem spamiarce adres dzisiaj rano :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Śmiejecie się a Guxio płacze bo domena zjęta... podli jesteście ;3 Miaoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Inną się znajdzie (^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi