KoRn Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 mam pytanie, co tam wpisać jak mam: d3d_start(co tu wpisac?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Nic. Ta komenda nie potrzebuje parametrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ...nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 to dzieki. :offtopic: EDIT: ale mi sie pokazuje teraz "assignment operator expected" i co teraz?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 to dzieki. :offtopic: OFFTOPIC nie oznacza zamknięcia tematu a schodzenie z tematu, tak jak ja to robie teraz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Najlepiej to zrób coś takiego: { d3d_start() d3d_set_hidden(true) d3d_set_lighting(false) d3d_set_culling(false) d3d_set_perspective(true) texture_set_interpolation(false) } I na pewno powinno działać xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 super, DzIalA!!! dzieki. zamykam topica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi