Gość Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zrobiłem przykład dla noob'ów na wpisywanie nick'u... >>>DoWnLoAd<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 swietny (jak dla mnie) przyklad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Po tym przykładzie sadzę że noobem jesteś TY <_< Gdzie masz jakikolwiek opis co to za przykład. Poza tym w tym przykładzie nie ma nic trudnego, i do tego błędnie zastosowałeś draw textu. Mogłeś sprawdzić szerokość wpisanego textu podzielić ją przez 2 i dopiero odjąć tą wartość od x gracza, wtedy nie trzeba by rozmieszczać położenia metodą prób i błędów.:P Poprawione wpisywanie nicku :P Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Słabe to jest... Nawet alorytmu na rysowanie na środku tekstu nad bohaterem nie znasz, ale ja uważam, że nawet trochę słabsi powinni pomagać tym jeszcze słabszym :) . 2 gwiazdki- ważne, że to kod :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Masz tu za ten przykład 2 gwiazdki. Troszkę nie przydatny, no ale cóż. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 guciu fajnie jest odgrzebywać stare tematy by nabic sobie posta :D juz tak nisko upadłeś? xD a żeby nie bylo offtopicu ten przyklad można zrobic w 2 minuty sam czas mierzyłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zychu, guxio odświeżyl 3-dniowy topic, więc nie przesadzaj. :D A przkład jest cienki, wystarczy zajrzeć do helpa. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi