Luksor Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jest to zestaw Obrazków , Dźwięków , Backgroundów zawartych w Resource Pack 1 , 2 , 3 , 4 , 5. Oczywiście są tam też dodatkowe zasoby. :] >>>>Pobierz Tutaj<<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Uhm, no i ?? xD Cóż to ma być - link, reklama, obrazek ?? Bo ja tu nic nie widzę... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Sory , linka zapomniałem dać , ale już jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Podoba mi się. Dużo zasobów za free na Dzień Dziecka :] . Świetnie. A kto zrobił te sprity itp. ? Jak ty to gratulacje. Pozdrawiam, Misztrzunio @Down: No chyba nie myślałeś, że będę z tego korzystał :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jak dla mnie lepiej jest zrobić własną grafike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Podoba mi się. Dużo zasobów za free na Dzień Dziecka . Świetnie. A kto zrobił te sprity itp. ? Jak ty to gratulacje. Pozdrawiam, Misztrzunio A ja natomiast myślę, że to tylko sklejone 5 paczek z oficjalnej (kiedyś) strony GM-a i chyba jeszcze z miernymi dodatkami. Słaabo. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Drogi Jaklubie, ja widziałem te 5 paczek i z początku też myślałem, że będą tylko jeszcze jakieś brzydkie pixelartowe prace dorobione, a tu mnie zaskoczyły niektóre tła i muzyczki :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Fajne, sporo tego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zamierzam stworzyć kolejną odsłonę MEGA Resource Pack , dodam tam jeszcze więcej zasobów :) PS. Fajnie , że wam się podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Super! Kiedy to zrobisz? Czy mógłbym ci pomóc. Naprzykład tła. Już jedno zrobiłem :P : A tu jeszcze jedno: Podoba się? Mam też inne, lepsze, które sam zrobiłem. A i przydałaby się zakładka LOADING. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Dzięki , tła są super! :thumbsup: Dodam je , zrobie też loadingi. :) Kolejna wersja już niebawem! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ej, nie rób tak szybko, ok? Bo jeszcze coś mogę dodać. Moje gg: 181043 . Jak coś to napisz ja teź jakieś loadingi dam :) . PS Dzięki, że dodasz też tła :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 E tam...dużo lepsze można znaleźć w sieci samemu. :| 2/5 Jakaś "skletka" to jest byle czego i średniactwa, ale komuś może się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 suuuuper, a kiedy beda nastepne numerY? juz sie nie moge doczekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Przecież napisał, że niedługo <_< ... Musisz dużo czekać jak chcesz mieć ich trochę więcej i trochę lepsze. Btw. Zrobiłem nowy loading. Może się nada: A tu większy i bardziej przezroczysty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Dzięki , już mam ok. 130 nowych backgroundów i z 20 nowych soundów :) Dodałem twoje loadingi i zrobiłem kilka swoich. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Daj to do .zip , to może wtedy więcej osób go obejrzy... Takie złe to to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Btw. Zrobiłem nowy loading. Może się nada: A tu większy i bardziej przezroczysty: jedna, może dwie (dla powolniejszych) minuty roboty w Gimp'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 raczej niewiele z tej grafiki sie komus przyda :P wiekszosc jest* w resource packach na gamemaker.nl * czytaj było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nawet spoko, dużo tego. Jednak wolę sobie sam wystukać w google, albo zrobić kółko i kwadracik ;P 2+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 A macie pewność, że wszystkie te zasoby są royalty free ;p ? Bo w przypadku złamania licencji winę ponosi ten kto da to do gry, i ten kto udostępnił, jeżeli zostanie wsypany, za to, że nie podał licencji ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi