Rezint Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Tytuł: The Blue Head Game Gatunek:logiczno-platformowa Opis: Chodzisz małą niebieską główką i skaczesz (jak w platformówce) zielony blok :twisted: umierasz niebieski zwykły klocek fioletowy odkrywa niewidzialne klocki czerwony wygrana Sterowanie: strzałki ctrl HEROBOT space(zwykły bot) kamień Download:http://www.gmclan.org/up2365_4_1d67c7bdc3.html Rozmiar pliku: 975 KB Autorzy: Programowanie: Rezint Fabuła: Rezint Grafika: Rezint Muzyka: Rezint Screeny: wszystko robiłem bez mojego teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Spadło mi za mapę i gejm ołver :/ Ale po za tym fajne. Trzy razy gwiazdka. Za mało leveli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Słabo. Gra zapowiadała się bardzo dobrze, ale jest... niedokończona. Error po ukończeniu gry?! 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Gdybyś DOKOŃCZYŁ tą grę, postawiłbym lepszą ocenę. Widać, że się spieszyłeś, ale nie wiadomo po co. ;/ Byłaby fajna gierka, szkoda. Muszę postawić Ci tylko 2/5. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Bardzo fajna gierka :) , ale szkoda, że tak mało poziomów. Dziwne, pierwszy poziom jest najtrudniejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Gra dobra jest tylko nie skończona a szkoda... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi