Marmot Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Może ktoś wyjaśnić o co chodzi w : Programy(goście od załatwiania programów): ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 dzięki Tymon za słowa otuchy ale mam pytanie do wszystkich członków teamu jaki komunikator wybieramy gadu gadu czy co (ja wole gadu gadu) edit: chodzi o gości co by załatwiali programy np. do muzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 mam pytanie do wszystkich członków teamu jaki komunikator wybieramy gadu gadu czy co Dla mnie może być GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Żadne GG. Do komunikacji tylko i wyłącznie IRC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 smile2.gif Robimy za free.za darmo umarło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ta, jasne Pieter. Ja jakoś opłat nie pobierałem za pomaganie Tobie czy każdemu innemu który mnie o to poprosił. Polska rzeczywistość, kurde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 za darmo umarło... Ale z ciebie dziecko kapitalizmu ;f . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dobra, idę zakładam team. Ranma, łapiesz się? :3 Ale robimy w .NET, co nie? :] Za niedługo będę miał licencję na antydekompilator, to littlefish będzie mógł naskoczyć. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jak będe miał coś załatwić to piszcie na PW :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ranma. Kurka. Domyślałem się takiej odpowiedzi. Dobrze wiesz że mam małe doświadczenie w .NET. :] EDIT Dobra, to ja wracam do książek. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 No to ja się nie dostałem do teamu widac ;) Może i dobrze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 za darmo to Ci w tych czasach żona (_!_) nie da ;p ja moge się zgłosić HTMLa. nigdy nie miałem z nim do czynienia ale szybko się ucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jak masz jeszcze ciut miejsca dla GML'a to ja mogę wcisnąć sie xP Dobra, idę zakładam team. Ranma, łapiesz się? :3 Hehe, to jaki by był ten team, tylko Ranma by siedział przy kodzie a Tymon kilka ludzików narysował?? xP (Taki mój niewinny żarcik, pierwszy lepszy xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 dobra jest gadu gadu ściągnijcie i zakładajcie konta Gadu-Gadu Pobierz jak już będziecie mieli to mnie dodajcie 11189722 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 A czemu ja jestem ignorowany? Napisałem że chcę być programistą! ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 :] Już jesteś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Rezint, ten link do Gadu-Gadu jest świetny, nie ma co. Poza tym, do teamów GG jest nieopłacalne. Za wysłanie 100 wiadomości w minutę dostaje się bana, a jest 11 osób, czyli można by max pisać 1 wiadomość na 9 sekund, przez co rozmowa byłaby w żółwim tempie. Do tego doliczyć, że nie wszystkich wszyscy będą mieć na liście, a do nieznajomych można max 50 wiadomości w minutę, czyli bany na GG macie gwarantowane. Pomyślcie poważnie o IRC ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 no morze ale ja kompletnie nie wiem skąd pobrać irc jak to działa itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/IRC http://pl.wikibooks.org/wiki/IRC :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Czyż nie mówiłem, że do organizacją teamu powinny zając się osoby wszechstronnie uzdolnione =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 no morze ale ja kompletnie nie wiem skąd pobrać irc jak to działa itp. Użyj Mocy (google.pl), aby zdobyć wiedzę na ten temat. Po za tym co to znaczy "nie wiem"? Dzisiejsza technika umożliwia już odnalezienie interesujących wiadomości. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 dobra jest gadu gadu ściągnijcie i zakładajcie konta Gadu-Gadu Pobierz jak już będziecie mieli to mnie dodajcie 11189722 Ja już mam konto , ale nie wchodzę na gg - do mnie na PW!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ok mam już IRC (TurboIRC chyba to xP) Tylko na tym IRC jakieś serwery rozmów i nie wiem czy akurat to EDIT: Raz wszedłem i już wejść drugi raz nie mogę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 A co mi tam raz się żyje mogę być programistą Nigdy nie pracowałem w grupie więc nie zdziwię się jak wylecę w pierwszych tygodniach XP Co umiem to parę rzeczy Znam , c++ (w teorii), GML(w praktyce XP), coś liznąłem html , umiem co nieco rysować (na kartce) , troszkę modeluje w 3dsmax i blenderze itp. Itd. Ale jeśli już macie skład bo na początku tematu brakowało jednego programisty to mówi się trudno XP (i tak mam co w domu robić ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 jeszcze 2 grafików jeśli nie zgłoszą sie w ciągu 2 dni zaczynamy team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 rezint jesteś jakiś dziwny.... zgłosiłem się na programistę htmla, php i gmla to nawet nie odpisałeś mimo iż było to wiele postów temu i były zaledwie 4 osoby jako programisci..... a przyjeles ludzi, którzy znają sam gml.... w ircu też mogę pomoc, jeżeli raczysz odpowiedziec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Hehe, to jaki by był ten team, tylko Ranma by siedział przy kodzie a Tymon kilka ludzików narysował?? xP (Taki mój niewinny żarcik, pierwszy lepszy xD)Ja nie jestem tylko od grafiki. W ogóle, najlepiej to zapoznaj się ze wszystkimi, a dopiero mów kto od czego jest. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Sorki tymon, jakiś dziwny dzień był :/ jak na razie to tylko ty mi pomagałeś gdy miałem problem dzięki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dobra na razie to forum musi nam wystarczyć Tomilt Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi