Rezint Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłaszajcie się do mojego Tomilt Studio Zostały jeszcze dwa dni aby się zgłosić zakładam wstępne kadytury do go założenia GRAFICY brakuje jescze dwóch grafików: 1.Kamil 2.bartek1990pl 3. 4. Programiści FULL: 1.blackmaul( (x)HTML,PHP,Pythona) 2.Pieter(gm) 3.miki77(muzyka) 4.bartek1990pl(gm) 5.Moho(gm) 6.Konrad-GM(no oczywiście gm) 7.dziadekkleofas(gm) 8.LionX(gm) Programy(goście od załatwiania programów)FULL: 1.bartek1990pl 2.Luksor proszę zgłaszajcie się odpowiedź ma być w stylu Praca:np.Programiści zgłaszam się xD PS: Bardzo mi zalerzy na Tymonie podobno zna się na pix art i jest ok programistą Naszym projektem będą starania nad sztuczną inteligencjom 0% i dokończnie gry The Blue head Game 65% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Praca? Ile płacisz? Ja się mogę zgłosić jako programista PHP, Pythona i `programista` (x)HTML. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 to proszę cię o wykonacie strony www mojego studia :D ja mogę się postarać o grafikę jeśli hcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Praca: PHP, Mysql, Pascal/delphi, lua, xml i dlle do gma :D ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Hmm... Praca: Jako tako GM, muzyka, no i znam się (ale bardzo słabo) na pixel arcie, zgłaszam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłaszajcie się do mojego Tomilt Studio no ale bez przesady, jak chcesz złożyć team, to daj jakiś porządny opis co chcesz osiągnąć, jakie plany, kto, co, w czym itd. itp., a nie jakiś wybryk w stylu "zbieram ludzi do pługa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 aha zapomniałem dodać że w GM też jestem niczego sobie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dodałem takie mini plany ale gdy blackmaul zrobi stronkę www to będzie łatwiejsze komunikowanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Pozdro dla ekipy =P "Bardzo mi zalerzy na Tymonie podobno zna się na pix art i jest ok programistą" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Giedek ,Giedek może byś wszedł w rzeczywistość nigdy nic nie wyjdzie póki co się nie SPRUBUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lol. Xx Zaznaczyłem błędy w Twoich postach. Lepiej nad sobą popracuj, bo inaczej będzie warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Akurat Giedek ma rację. ;] Przeraża mnie ten brak organizacji u ludzi starających się założyć team. Pisanie "zgłaszajcie się do mojego teamu" niezbyt zachęca do dołączenia do takiej grupy. I na litość Boską - ortografia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 O, a ile płacisz? No nie wiem, zależy co sam możesz zaoferować i kto będzie w zespole. =3 Po za tym, j/w. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Widać, że nie przepadasz za krytyką =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dobra, idę zakładam team. Ranma, łapiesz się? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 O_O jak Tymon założy team z Ranmą to inne mogą się schować...... PS @Tymon chyba to był żart nie?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dodałem takie mini plany ale gdy blackmaul zrobi stronkę www to będzie łatwiejsze komunikowanie się Najlepiej zrobic to za pomocą jakiegoś cmsa.... O_O jak Tymon założy team z Ranmą to inne mogą się schować...... 100% racji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 O_O jak Tymon założy team z Ranmą to inne mogą się schować...... Jak dzieci (bądź inna rodzina) MO założą team to się wtedy inni będą mogli schować XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jak dzieci (bądź inna rodzina) MO założą team to się wtedy inni będą mogli schować XD Ke? Nie rozumiem ;f . Co mają dzieci i rodzina do tego co robi ojciec. To tak jakby powiedzieć, że jak ojciec ma ptaka, to jego córka też musi mieć :F . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja mogę się zaciągnąć do teamu. Wyjaśnię wam jak urządzić się w teamie, popiszę wam kodu jako Programista z dobrej chęci, bo wraz z nadchodzącymi wakacjami mam coraz więcej czasu wolnego. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Chłopcze świeży... Ile mi zapłacisz za to że będę Twoim programistą w GM ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Chłopcze świeży... Ile mi zapłacisz za to że będę Twoim programistą w GM ? ;] Babilończyku jeden, on nic o forsie nie wspomina. ;) Robimy za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Czego Babilończyku ? Po za tym to przecież wiem że za free :] To był przykład sarkazmu... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja mogę załatwiać programy :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja mogę się zgłosic na programiste xhtml i php (trochę się w tym orientuje, ale to tylko trochę ^^ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ja się zgłaszam , na każdy rodzaj tej tzw "pracy" ... Grafikiem i programistą moge być ... Będę poprawiał buendy w grah , ołkej ? nie tłumacz się wrazie czego dyslekcją :D Rezint ,a ty będziesz bOSSem i nic nie bedzie robić ? :) , ok ok dawać pomysły , żeby inni je zrealizowali ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 I co Rezint ? Zostałem przyjęty ? Umiem jeszcze ciutke GML ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 dobra byłem offline i teraz muszę przeczytać zgłoszenia Wpisani goście od załatwiania programów FULL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dobra to ja sie zgłaszam jako programista GM. I już nie musicie szukać innego bo właśnie się do was zgłosił najlepszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 xD wpisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dobra, to powodzenia chłopaki. Ciekawe jak to się skończy... oczywiście starzy wyjadacze wiedzą jak. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi