Marmot Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 A będą listy do redakcji :] ? Bo chętnie bym wam trochę głupot powypisywał z oczekiwaniem na złożoną odpowiedź ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 eee... co to znaczy "POMPCY" ? jakiej pompce xD w cytatach jest błąd u miczax5 - komentarz DD (Durnowatego Dawidsu) :D xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Jak będą listy, to będzie i kącik z odpowiedziami. O ile dobrze pamiętam prowadzić chcieli Dawidsu i Dziadek Kleofas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 hmmm, więc tak, na jednym ze screenów z SJ jak się zrobi dużego zooma w prawy dolny róg widać "rudy jest dostępny" :D Ale to ja wpadke zrobiłem ze screenem. No i zmienił bym "Kingstone" na Kingston ;) Ale ogólnie spokers całkowity ;) Jeszcze rozwalilo mnie ze jest ten komiks w ogole ;p Chyba az sie skusze zeby napisac cos do nastepnego numeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 No i komiks musisz namalować. :D Obiecałeś. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 No i komiks musisz namalować. :D Obiecałeś. :P damy rade ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Szczerze, 5 min przed tym tematem spoglądałem jak to co dzień na ten dział gdzie leżał tylko jeden zamknięty temat. Myślałem: ehhh kolejny pomysł nie wypał (jak np. przygody punka franka) Lecz ku mojemu pozytywnemu zdziwieniu jednak się udało. Good Job. Btw: literówka w recenzji Aces high... : ,,nie mają gdzie toczyć tych walek" No i ta czcionka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 To nie żadna literówka, tylko zamierzony błąd. :) Po prostu farmer Franciszek nie jest mistrzem mowy polskiej. Poza tym, jeśli ktoś oglądał "Wściekłe pięści węża", to kuma nawiązanie. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 w takim razie respect and sry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 No świetny numer zobaczymy jaki będzie następny numer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 wykonanie konkretne jak będe robić kiosk w mojej grze to wrzuce tam młotka he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 roxisz Pat! U mnie czcionka jest czytelna na zoomie 100%, ale literki "l" i "I" są jakieś grube. Całość jest fajna, obszerna, ze screenami... A to, że jestem w redaktorach podnosi mnie na duchu i mogę napisać coś jeszcze, jak będzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 A nie było jakiejś lepszej czcionki? Bo tej to nie da się czytać, a na max zoomie to mi się Acr.R tnie :( Ogólnie to fajnie zrobione, tylko oprawa graficzna taka biedna. Reszta OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Czcionka prezentuje się u mnie tak: http://www.eimg.org/images/261531zrzutekranu.png, więc nie jest źle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ej no! U ciebie to jakoś wygląda, a u mnie to taka chropowata kupa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Cekolu widzisz, uroki antialiasingu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 To wynika z tego faktu, że macie stare przeglądarki PDF. Na Acrobacie 5.5 też tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Fajne, naprawdę nieźle wam to wyszło :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Specjalnie oglądnąłem moją zapowiedź, którą podobno Patrysław miał przeglądnąć i poprawić... a tu buba! :D Błędów jest (chyba, bo nie mam oryginału już) jeszcze więcej niż ja narobiłem, do tego dziwne akapity :P No i ten screen który podesłał propaganja na którym widać GG :) A przecież Patku wiedziałeś o tym xD Po za tym ok, ale nie chce mi się czytać raczej... niezbyt przystępnie to wygląda niestety ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Eeeee...głupio się czyta własne wypociny w "Młotku" :) W każdym razie wszystko wygląda w miarę profesjonalnie (ale do perfekcji to temu jeszcze "trochę" brakuje). Ogólnie bardzo dobra robota-wszyscy się spisali na medal (przynajmniej brązowy ;) )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Naprawdę dobra i solidna robota :) Świetne teksty, przyjemnie się czytało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stickman Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ten ZIN to gówno, nie wiem co za ******** to napisał! ocenzurowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 @Stickman: Jeżeli ci się nie podoba to nie musisz wszystkich wyzywać. Przecież to wiadomo iż nie każdemu będzie się podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stickman Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ah, poniosło mnie trohe. To jest głupie, nie da się tego cztac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Z IP Stickmana pisał również Cyberdog (6 postów). Ja dam na razie tylko ostrzeżenie, ale następnym razem od razu ban za wulgarne wyrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 A wiesz, że dowiedziałem się że jakiś haker na moje konto się włamał? Złamał hasło i moim koputerem sterował! Proszę, usuncie mi tego warna! Proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 A wiesz, że dowiedziałem się że jakiś haker na moje konto się włamał? Złamał hasło i moim koputerem sterował! Proszę, usuncie mi tego warna! Proszę! też coś <_< zawinił i jeszcze kłamie xd btw. jak macie tzw. chropowatą kupę włączcie sobie anti-aliasing (czyt. wygładzanie krawędzi) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stickman Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja się włamałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Poważnie, ja teraz piszę z laptopa, ale w każdym momencie, w każdej chwili, może ten gostek znowu się włamać! Co robić? Pomóżcie mi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja się włamałem! a to potwierdza moje podejrzenia. cyberdog, przestań kłamać, i tak wiemy że to ty. Zalogowując się na inne konto nic nie zdziałasz <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi