Saus Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Tytuł: Sharig 2 Gatunek: Minigra zrecznosciowa Opis: Gra pisana calkiem od nowa duzo wiecej urozmaicen niz w sharigu 1 i jest trudniejsza bo byly okrzyki ze Sharig 1 jest zbyt prosty. Mam nadzieje ze sie wam spodoba blablabla(...) #Edit - Wlasnie! Na poczatku kazdego lvla musimy zaczekac az caly sie zaladuje. Musialem to wprowadzic zeby uniknac bledu ze strata hp w pol sekundy. Download: https://gmclan.org/up832_4_Sharig_2.html Rozmiar pliku: 1,8 MB Autorzy: Programowanie: Saus Fabuła: ? Grafika: Saus Muzyka: Tak Screeny: http://img70.imageshack.us/my.php?image=whatsupim3.jpg http://img70.imageshack.us/my.php?image=nothingul2.jpg #down Ależ dziekuję xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Nom mi się podoba Daje 5 gwiazdek :thumbsup: Zobaczymy na inne komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Spoko, tylko za mało pracy włożyłeś w menu, ocena 4/5 =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Dużo lepsze opracowanie graficzne niż w poprzedniej części. Zdecydowanie 5 gwiazdek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 #2up Jak to malo pracy !? Czyz nie podoba ci sie to ziuu i ziuu z góry na dół !? xD #Down Jakies uzasadnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Beznadzieja! Daję 1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Średnie. Niezaciekawe to i troche nudne. Moja ocena: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Failed in running the game... Szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie słuchaj ich, nie znają sie:P 5/5 :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 po co odswierzasz stare tematy? <_< wiesz ze za to mozesz oberwac warnem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Obaj dostaniecie zaraz. Ocenił grę, co nie wolno mu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 głupia ta gra demo mi się nie podobało i pełna wersjia też mi się nie podoba 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Dam ci 100 zl jak pokazesz mi gdzie jest demo tej gry na gmclan :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 moze jemu chodzilo o shariga 1... <_< a pozatym aaaaaa ty wszystkim wypominasz ze glupia, beznadziejna gra a twoja byla nie lepsza... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Gnysek: Kiedyś, w temacie z Boing Tanx 1.0 napisałem post z oceną (duużo po założeniu tematu z grą) i otrzymałem odpowiedź od Ranmusa: Nie odświeżaj starych tematów. Więc widzę w twoim poście niezgodność ze starym postem Ranmusa. Od tamtej pory ładnie dostosowywuję się do odpowiadania na aktualne tematy. Chciałbym też zauważyć, że mój post w temacie z BT1.0 był około 3 razy dłuższy od postu Powella w tym temacie. Więc - chciałbym zapytać - można odświeżać te tematy, czy nie? A Sharig 2 nie jest zły, ale "to już nie to". Przesadziłeś z efektami. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Gra oryginalna , wchodzac na posty ostatnio z grami sie zastanawiam czy nie znow jakis "mmorpg" o.O Gra jest ciekawa i dobrze wykonana , fakt efektow troche przesadzone ale 4 dostajesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi