Pieter Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Właśnie napisałem przykład zapisywanie informacji w exe'ku a potem ich odczytanie. Jest to bardzo przydatne np. w tworzeniu programów do robienia gier ;) Sami to osądźcie jak wam się podoba. PS. Przykład obejmuje przykłady ;) Przeniosłem do działu o Delphi, bardziej się nadaje do tego ;p . Marmot exesave.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a czym to się je? :> E: a Delphi <rotfl> :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 po 4 latach w końcu jakaś odpowiedź !!! AMEN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 lol! xD btw.programu nie ściągam bo mi się nie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 XD Nawet nie zauważyłem tego, przenosząc ten temat xD . Dobre se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 po 4 latach w końcu jakaś odpowiedź !!! AMEN! Nawet w nazwie tematu jest twój stary nick. ;p Przykład bardzo fajny, tylko nie czaję za bardzo. Dałem do tego edita z tysiąc znaków i wielkość pliku odczyt.exe nie zmieniła się. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 ponieważ pokazany w przykładzie "mail" ma ograniczoną ilość znaków ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ale lipa, nie mogę pobrać a jest mi w tej chwili potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ja też nie mogę pobrać :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi