aaaaaa Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Wykona ktoś dla mnie rysunki paczek amunicji, rozmiar ok 30x20 pixeli, prostokąt, do broni: -pistolet zwykły, -shotgun, -karabin maszynowy, -miotacz ognia , -laser. BARDZO PROSZE O WYKONANIE TYCH RYSUNKÓW I ZAMIESZCZENIE ICH TU. Poprawione. Naucz się pisać posty zgodnie z zasadami gramatyki. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 A co z tego będziemy mieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 a co macie z rysowania innym na tym forum?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Oni oferują creditsy. :) A w twoim poście tego nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 A zapomniałem oczywiście autora grafiki dam do Creditów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Nudziło mi się, to coś Ci zrobiłem.... Zobacz czy Ci się podoba.... ? Jak tak, to moge zrobic więcej, tu masz obrazki : Karabin Pistolet Zwykły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 1. On chciał paczki z amunicją. 2. Raczej wątpie aby chciał takie kulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Jak byś podał rzut to było by łatwiej. Większy rozmiar też mógłby być tej paczki bo mało się da na niej operować. Zrobiłem przykładowy z shotgunem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 A ja coś takiego wykombinowałem w kilka minut =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 zrobiłem też karnister do miotacza pozwalając sobie na zmiane rozmiaru na 35/30: P.S ty w ogóle need jeszcze tą grafe bo nic nie piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi