Konrad-GM Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Tytuł: ZonzaI Gatunek: Coś w stylu Totolotka Opis: Gra w stylu Totolotka, musisz wybrać niebieską kulę i wcisnąć spacje i trafić :P . Download: https://gmclan.org/up1717_3_ZonzaI.html Rozmiar pliku: 982 KB po wypakowaniu 1,08 MB Autorzy: Programowanie: Konrad-GM Fabuła: Brak Grafika: Konrad-GM Muzyka: Brak Screeny: https://gmclan.org/up1717_5_sc1_zonzai.html https://gmclan.org/up1717_5_sc2_zonzai.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Grafika: 7/10 - po trochu podoba mi sie grafika i plus bo to twoja Gryw: 5/10 - Fajne na piewsze kilka minut potem sie robi nudne ale i tak coś potroszku ciągnie aby dalej zagrać bo ta myśl ze pobije kolejny rekord daje ucieche :P Dobrze też ze te zielone piłki zmieniaja swoja pozycje co każdy poziom, no ale nie lubie takich gier w których wszystko zależy od szcześcia ze raz sie uda a raz nie :P RAZEM: 6/10 Gwiazdek: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 no takie sobie... moj najlepszy wynik - 5!!!!!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Niebyt czaję o co w tej grze chodzi, ale nawet, nawet... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 cisnij F1 i sie dowiedz :3 edit: trafilem 8 w totka juhu... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 3/5 Takie to troche nudnawe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 2/5 Pięć punkciorów miałem =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Ciesze się że mam 3 gwiazdki =P Ta gra była robiona w 1,5 godziny, nie dlatego że mi się nie chciało tylko na podstawie totka xP Ale gra jest chyba dość oryginalna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A mi się podoba. Dość ciekawe, mogła by być jakaś muzyczka. Moja ocena: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi