Maxpayn Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Potrzebuje font BankGothic Md BT z polskimi znakami, lub programu w którym mogę edytować czcionki i dorabiać. Będe wdzięczny za pomoc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Google się kłania :P http://www.fontlab.com/font-editor/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Do edytowania fontów program już znalazłem ale to trochę roboty żeby przerobić a nie ma ktoś polskiej wersji tej czcionki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Raczej nikt niema :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 hm, ciężko powiedzieć, rzadko spotykałem się z tym, żeby jakiś bardziej bajerancki font zagranicznego autorstwa miał polskie litery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 jakby była polska wersja, to by się raczej inaczej nazywała (chociażby z dodatkiem PL). Jeżeli czcionka nie ma polskich znaków - to na 99,9 nie znajdziesz jej wersji z polskimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 @Gnysek nie 99,9 (co daje 99,90000000000...) tylko 99,(9) (co daje 99,9999999999...) matematyku :P @Do tematu Nie sądzę żebyś znalazł polską wersję a więc zostaje ci ją samemu wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi