Luksor Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam! Zapraszam na polską stronę programu Creature Editor. Program nie jest mojej produkcji. :D www.creature-editor.go.pl Na stronie możesz pobrać aktualną wersję programu. Zachęcam też do rejestracji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Naprawdę niezła zabawka...fajnie mi się robiło pierwszego stwora...czemu ten temat nie jest w "GOTOWE GRY I PROGRAMY"? Dałbym wtedy ocenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Niezły jest http://www.creature-editor.yoyo.pl/images/...um/stwory15.jpg A co to mu zwisa?? jakiś jęzor?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Oto i mój, prawie jak pewien rodzaj strogga z Quake 4, prawie robi wielką różnicę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dodam go do galerii :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 A to moje kreatura =P https://gmclan.org/up1717_5_creature1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A jak się to obsługuje? Klikam na części ciała, klikam na jakąś część ciała, ona mi się przyczepia do kursora i... co dalej? gdzie mam to ustawić? Jak klikam gdzieś, to mi nie chce zejść z kursora! EDIT: A, sorry, już wiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Czym wy się zachwycacie w tym programie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 @cyberdog wstawiasz to gdzie chcesz a objekt puszczasz spaca. @Micanser po prostu uważamy ten program za fajny i można nim zabić nude... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 średni program ;p EDIT. Te usta na klacie to suty ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wow, program nawet przeciętny, chociaż fajny... Szkoda tylko, że takie kiepskie sterowanie i interfejs, ale może być ;p Takie ałe pytanko: czy robiono (edit :D) go w GM ?? ^^ A, wygląd strony trochę taki oczo-wiadomo-jaki, ale gratz za PHP Extreme Fusion :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To nie on robił ten program i dlatego strona jest w Valhalli. A co do programu: ograniczone (bardzo) możliwości i kiepski interfejs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 @Spyro: Program nie jest mojej produkcji. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A to mój robocik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 A to mój: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Hehehe, to moja nauczycielka z trzeciej klasy: https://gmclan.org/up1896_5_My_teacher.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi