BartekGM Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam :D Potrzebuję obrazek (gif,jpg) dwuwymiarowej formuły 1 ! :boxed: Pomocy :crying: P.s : Jak coś znajdziecie no to wyślijcie na email :bye1: bartek.pokorski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Tzn. jakiej formuły 1? Sceny z wyścigu? Trasy? Samochodu? Pit-stop'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 potszebny mi jest samochód 2D 2D !!! (tak jak w gTA 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ale mów jaśniej!!! Chcesz go ze wszystkich stron; animacja, czy pojedynczy slajd? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Potrzebuje - samochód 2d - 2d tak jak w gta 2 i pojedynczy sjald formuły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 P.s : Jak coś znajdziecie no to wyślijcie na email bye1.gif czemu mają ci na e-maila wysyłać a nie pokazać w tym topicu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Możeciealbo na email albo na topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 to ja już wyprzedzę pytania innych - zapewne widok z góry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dokładnie tak : - samochod 2D - 2D ! - pojedynczy slajd formuły i - widok z góry !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 to ja już wyprzedzę pytania innych - zapewne widok z góry Przecież pisał że jak w gta2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dokładnie tak : - samochod 2D - widok z góry !! To co wreszcie :huh: , 2D to nie jest widok z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 A co to jest? Z boku? 2D może być z góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Albo dajecie grafikę, albo się zamykacie wszyscy. Podał już konkrety. Dział Multimedia to nie 2ga Valhalla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 I tu sie Tymon mylisz :) Ja tu zadnych konkretow nie widze. Jakie wymiary maja byc tego bolida? A tu cos ode mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dokładnie tak : - samochod 2D - 2D ! - pojedynczy slajd formuły i - widok z góry !! A jeśli chodzi o rozmiary, wiecie co to jest skalowanie?! Robi się dużego sprita i zmniejsza później do wymaganej wielkości. Zawsze wtedy wychodzi coś lepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Masz, to ode mnie...z mojej gry na Ligę, już mi nie potrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dzięki 123el ! :cheers: możecie zamknąć temat :rip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi