Marek.S Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ludzik jest trochę nie wycentroany ;P Ogólnie to gra jest spoko, choć trochę trudna, nawet jestem w creditsach :] fajna czcionka jak się nazywa ? ciach... Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 nom... Gra za trudna... Ludzie ! w co wy za gry gracie ? jak ta gra jest trudna to ja nie wiem.... robiąc tą grę wydawało mi się że jest stanowczo za łatwa wystarczy 10 min i mozna przejsc całą ! Radze chwile pograc i "oswoić" się z sterowaniem a nie wskoczyc na jedna, dwie cegiełki wyłaczyc i napisac ze trudna... fajna czcionka jak się nazywa ? Bank Gothic Light BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Dobra grafika :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Fajna gierka, daję 4 :D Ale graficzki jakieś charakterystyczne by się przydały żeby nie była monotonna i trochę żeby się mniej ślizgał :P. W ogóle przypomina mi to trochę jedną misję z Worms World Party :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 gra fajna tylko, że za łatwa :P ocena 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 kiedyś już grałem ale nie dałem komenta podoba mi się wreszcie idzie w coś pograć 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 gra naprawdę fajna, wciągająca, ciekawa, tylko muzyka mnie dobija... trochę trzeba się namęczyć, żeby dojść dalej! dam 4 gwiazdeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 jak tu sie dziko skacze ooooo... :P gra - 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Bardzo Fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzard Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Dobrze wykonana platformówka ... 4/5 ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Fajnie wykonana platformówka, choć jest nie za prosta ale przyjemnie sie gra zwłaszcza przy tej muzyce daje 4\5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jest ok, ale drażni mnie to że "ludek" musi się wybijać z tak daleka by nie przelecieć za daleko... trochę on za daleko skacze i ta "muzyka" ciągle się powtarzająca... Ocena: Dostateczna (3/6) <-- lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Z początku grało się fajnie ale niedługim czasie zaczęło mi się nudzić z powodu monotonii :/ i ta muzyka tak brzydko się loopuje :P ---------------- Now playing on Winamp: DJ SnakeR - Oh Yeah ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Dobra platformówka nie jest rzeczą prostą do zrobienia, a ta do złych nie należy. Ma oczywiście elementy, które mogą się podobać lub nie. Ale ja jestem na TAK. Daję 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Kurcze no troche trudno w to grać ale są fajne rzeczy. Podoba mi się 4/5. Fajne menu jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jak to twoja pierwsza gra to GZ. Dam ci 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jak na pierwszą grę jest super! 5 gwiazdek :] :] :] Edit: Setny post :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A ja mam pytanie do C3X. Czy wyjdzie następna wersja gry? :) Bardzo mi się spodobała a przeszedłem już całą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Hmm trudno powiedziec...ale raczej nie ;/ ale kto wie... ^^ Marrac to gj ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Marrac to gj ! :) O co ci chodziło z tym że jestem "gj"? Bo za bardzo niewiem co to znaczy. EDIT: Acha :) Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 GJ - Good Job :) pozdro ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi