LionX Dagger Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Tytuł: kółko i krzyżyk Gatunek: logiczna Opis: nie wiem po co ją tu daje i tak pewnie wam się nie spodoba ale skoro dałem tą grę do uploadera to czemu by nie dać ją na forum a więc do zaprezentowania mam moją starą zarazem pierwszą grę jaką napisałem w c++ (i jak narazie jedyną w tym języku XP) gra się num'ami od 1 do 9 tak jak na klawiaturze num?y odpowiadają miejscu gdzie ma wstawić nasz wybór np. num5 to środek , num7 to lewy górny róg i tak dalej Download: >>Download<< Rozmiar pliku: 110 KB Programowanie: ja Edit : Wiem Wiem popełniłem błąd powinno być k'ó'łko i krzyżyk ale zanim zdążyłem zauważyć już dałem by napisał temat a i zapomniałem wspomnieć że gra jest na dwóch graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Fajnie :) może zrób automatycznego przeciwnika tzn. gracz vs komp, dodanie takiego ai to nic trudnego :) powodzenia w dalszych wersjach daje 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 W sumie nic specjalnego :P . Jednak czego można się spodziewać po tej znanej wszystkim grze w którą gra się czasem z kolegami na nudnej lekcji (choć wg. mnie okręty są chyba ciekawsze :] ) Mógłbyś dodać komputerowego przeciwnika, lecz z drugiej strony wygranie z komputerem w taką grę mija się z celem. Daje dwie gwiazdki bo wiem że dobry z ciebie twórca gier, a to pewnie zrobiłeś w ramach uczenia się C++ Pozdro dla Ciebie :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Fajna gra. Spodziewałem się samej konsoli. A tu ładnie wykonana gra. Dodaj jeszcze grę z komputerem. Aha i pisze się chyba kółko ;p 4 gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 4 gwiazdki troche przesadzacie z tymi ocenami,przecież nie jest to wypaśna gra tylko zwykłe kółko i krzyżyk. Jeśli bedzie ładnie wykonana i możliwość gry z komputererem to max. zasługuje na 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Eee... nudne. Bardziej to rozbudój. :) Taką grę oceniacie na 4/6 a moją, która może jest głupsza, ale bardziej rozbudowana, 2/6. Wiem dlaczego. Mnie nie lubicie, co? Poczekajcie, pewnego dnia zostanę FORUM VETERAN, ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Proxx -> Trochę ciebie nie rozumie. Ja oceniam grę, jaka jest sama w sobie. Nie oceniam tak, że biorę po uwagę wszystkie gry. Wtedy ta gra zasługiwała by na 1 gwiazdkę. A z oceną faktycznie trochę przesadziłem. Mogłem dać 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Kiedyś zrobiłem Kółko&Krzyżyk z kompem, ale w Delphi :) Dokładniej, nazwałem to Coloris. Jak znajdę to podsunę ci kod, lub chociaż teorię jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Taką grę oceniacie na 4/6 a moją, która może jest głupsza, ale bardziej rozbudowana, 2/6. Wiem dlaczego. Mnie nie lubicie, co? Poczekajcie, pewnego dnia zostanę FORUM VETERAN, ha! Nic nie jest zależne od postów. Trudniej się programuje w języku programowania niż robi gry w programie i pewnie na to zwrócili uwagę. Inaczej "kułko i krzyżyk" dostawałoby 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 jak już mówiłem nie spodziewałem się wielkiego zainteresowania bo wiem że gra nie jest górnych lotów ale jestem mile zaskoczony zaskoczony że niektórym się podoba ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 nie mówie ze gra mi sie nie podoba,ale sama w sobie nie zasługuje na 3 gwiazdki+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 nie mówie ze gra mi sie nie podoba,ale sama w sobie nie zasługuje na 3 gwiazdki+. Ależ ja nic takiego nie sugerowałem powiedziałem tylko że cieszy mnie fakt że niektórym gra się podobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi