Oriental Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Mało pisać :P nie mam pomysłu jak zrobić Bckpacka w grze. mam w grze po prawejs tronie bar tam wypisane są exp lvl hp mana itp. Niżej chce zrobić invetory tak aby działało np. Gdy dam armor to zmienna global.arm sie zmieniala na taką jaką ma armor. DA SIE TO UCZYNIĆ?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Da się jednakże jest to bardzo czasochłonne miałem kiedyś coś takiego zrobionego ale nie mogę znaleźć. Daje Ci tu link od stronki tam na pewno widziałem ze 3 takie przykłady. Poszukaj a na pewno znajdziesz B) http://64digits.com/games/index.php?example=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 E tam ale mi to czasochłonne takie cos zrob //gdy dasz armor global.arm = sign(armor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 On chyba chce zrobić coś takiego jak w tibi... Jeśli Ty potrafisz to zrobić w 5min no to gratz wielkie ode mnie! + jeszcze system backpacku i zbierania itemów w 5min zrobisz nono po prostu bestia :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A to jest bardzo potrzebne bo mi się nie chce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 http://64digits.com/games/index.php?cmd=vi...ame&id=1064 Tu jest system inventory do rpg. Więc chyba się nada ^^ Popatrzysz jak tam jest i zrobisz na jego podstawie swoje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @maxpayn: A prosi Cię ktoś ?? :] Gdybym miał taką możliwość, nawet bym Cię zwarnił =P @Up: Ta jasne, zmieni sprite'y i powie że to jego ;) Zresztą sam przykład nie jest aż taki prosty do wykonania, żeby kazać go komuś przerabiać. Orientalowi radzę poszukać na forum i w uploaderach naszych przykładów inventory, później wystarczy dorobić prosty kod na otwieranie bp i już się ma inventory jak z Tibii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 TAkie proste... Latwo powiedziec a wes zrob. To dziwne jest. Zamiescic przyklad gfy? Mojej. Nich ktos dorobi inventory jak w Tibi. PS Tibia rządzi :D NIE LEPSZEJ RPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 PS Tibia rządzi NIE LEPSZEJ RPG Tibia to najgorsze mmorpg na świecie, lepiej przezuc się na Ednlessa, albo coć jeszcze lepszego, uwierz, każde mmropg jest lapesze. Wracając do tematu, dlaczego sądisz że ktoś miał by ci dać bezinteresonie silnik czegoś takiego, ucz się ,a nie proś o gotowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Nie rozumiem dałem Ci link gdzie jest przykład zrobiony czego jeszcze więcej chcesz?? Tam masz all zrobione.. Nic tylko skopiować 0o Już prościej być nie może.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 TIBIA RZADZI!!!!!!!!!!!!!!! :D Codziło mi o co innego ale dzieki za ten przykład. Poprubuje z nim czegos...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Przerób go po prostu. Trochę pozmieniasz i będzie lux (a tak co do Tibi to rządziła ale kilka lat temu, sam miałem 67palla 52knighta i 49palla, w tibi teraz za dużo hacków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 lol2 nic z tego nie przerobie ak aby bylo 5 kratek i ma sie tam wsadzac loota ;/ musi byc z kratkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 No to zrób z kratkami, niewiesz jak ? Pokombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Nie da rady ;/ NIe da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (nie da się to parasola do dupy wsadzić i wyjąć go otwartego), w GM da się zrobić prawie wszystko!!!!! Tylko trzeba pomyśleć!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mój niedokończony przykład inwentarza: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5350 Może się przyda - narazie nie mam czasu nad nim pracować z powodu egzaminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Wypróbuj tego liba: http://stg.one.pl/index.php?action=tpmod;dl=item28 Może się przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi