Kshysiek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 właśnie powstało forum NNOG'a... www.nnog.jun.pl Gdy tylko zmieni się nazwa gry, stworzę domenę na te forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athun Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Stoi teraz jakis server? Czy bnedzie trzeba czekac az ktos hostnie :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group Darmowe fora :confused: No proszę cię, chyba stać was na coś więcej. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Komputer tu wiele do gadania nie ma.. Ma...Ramy też się liczą,przynajmniej tak jest na Ots-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ma...Ramy też się liczą,przynajmniej tak jest na Ots-ie JA bym Ci radził przeczytać dobrze i dokładnie. :) Komputer tu wiele do gadania nie ma...najbardziej liczy sie łącze. smile.gif Co nie oznacza, że komputer może być każdy, nawet sprzed średniowiecza informatycznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Postanowiłem pokazać wam wygląd nowych postaci: zwiadowca - złodziej - Zapewne uznacie że złodziej wygląda jak ninja (trochę mi nie wyszedł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 :confused: No proszę cię, chyba stać was na coś więcej. xd Niestety, ale narazie nie :( @Micanser. Złodziej mi nie wygląda jak Ninja ;) zauważ, że w filmach też złodzieje chodzą tak ubrani xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ej Micanser napisz grafik o których godzinach jest otwarty server bo j mam 12v i jeszcze nigdy nie grałem... buuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mi ten złodziej nie wygląda jak ninja, ale zwiadowca jest podobny do karateki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mi ten złodziej nie wygląda jak ninja, ale zwiadowca jest podobny do karateki Czemu?? To na głowie to nie opaska, przyjżyj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wierz co Mic. Mogę ci zrobić stronkę NNOGA(znam xhtml-a i mam świetne programy do tworzenia witryn) Oraz udostępnić server awaryjny =] Wystarczy że odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Pokaż przykładową stronę, a co do moich serverów, to nie otwieram ich systematycznie. Najlepiej poczekaj do ukończonej gry, poniewarz nie zamierzam już dawać nieukończonych wersji. Jeśli mnaprawde ci bardzo zależy, to napisz do mnie jutro pw kiedy będziesz mógł zagrać, odpisze jeśli będe mógł otworzyć server. Miałem tego nie pokazywać, ale uznałem że ciągłe ukrywanie tego nie ma sensu. http://www.gmclan.org/uploader/863/cooltext57286239.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Miałem tego nie pokazywać, ale uznałem że ciągłe ukrywanie tego nie ma sensu. http://www.gmclan.org/uploader/863/cooltext57286239.png Czyżby to była nazwa gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 TAK! W nagrodę otrzymujesz bana do mojej gry XD. Podaj tylko swoje ip XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 EH, mic. Nie stać cię na więcej jak generator textu ;d. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 EH, mic. Nie stać cię na więcej jak generator textu ;d. Pozdrawiam, Iv!n. A po co mi coś lepszego do takiej prostej gierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Komputer tu wiele do gadania nie ma...najbardziej liczy sie łącze. smile.gif Co nie oznacza, że komputer może być każdy, nawet sprzed średniowiecza informatycznego... (ten years up) smile.gif Ja bym się nie zgodzil, gdyż sam GM już ciagnie sporo procka, a przy graniu online takze liczy się szybki komputer, bo wysyłanie danych i odbieranie takze wymaga pracy komputera a nie tylko lącza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja bym się nie zgodzil, gdyż sam GM już ciagnie sporo procka, a przy graniu online takze liczy się szybki komputer, bo wysyłanie danych i odbieranie takze wymaga pracy komputera a nie tylko lącza tongue2.gif Heh...no dobra, przyznaję rację. Zostałem zaślepiony przez szybkość mojego sprzętu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Micanser, kiedy planujesz wypuscic pełną wersje gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wejdż se na forum. Pełna wersja będzie nidługo(z tego co wiem) a ja zrobię oficjalną stronkę tej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Poniewarz nikt nie wykonał muzyki, postanowiłem sam sprubować zrobić muzyczkę do menu (co nie oznacza że nie szukam już pomocy przy muzyce). Chce abyście ocenili, to moja pierwsza "porządna" ukończona melodja. http://www.gmclan.org/uploader/863/aos_menu.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Micanser a kiedy server bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No już dobrze, otworze ten server. SERVER OFF http://www.gmclan.org/uploader/863/1.rar inna wersja mojej muzyczki, niech ktoś oceni, albo niech chodź jedna osoba obiecująca w końcu coś sprubuje zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Muzyczka troszkę zbyt szybka, spowolniłbyś ją zdeczka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Troch to dziwne bo raz jest włączony,raz nie,pare dni jest i na odwrót. Ja gdybym hostował to było by był cały czas(po szkole) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ale ja tak nie moge robić, po za tym gra by się szybko znudziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Minc mógł byś włączyć serwer bo jeszcze ani razu w to nie pograłem a mam wielką ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dzisiaj założe, ale jutro ani razu! SERVER ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No już dobrze, otworze ten server. SERVER OFF http://www.gmclan.org/uploader/863/1.rar inna wersja mojej muzyczki, niech ktoś oceni, albo niech chodź jedna osoba obiecująca w końcu coś sprubuje zrobić. Muzyka jest dobra tylko że zrobiona na jednym instrumencie. Przydały by się skrzypce, organy, perusja, bębny itp. Jak wprowadzisz więcj instrumentów to powinno być super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wiem ,ale nie potrafie tego dobrze zgrać, robiłem w midi makerze, moge komuś dać plik edytowalny do poprawki. (jeśli ktoś chce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi