Vestor Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Mam pytanie czego brakuje w moim programie oprócz tego że niema artykułów i grafiki https://gmclan.org/up1982_4_GM_HOST.html :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Np. opisu do czego służy. :P Ale grafika nawet przyjemna. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Według mnie powinieneś zlikwidować ten biały cień pod strzałkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Służy do tego że przesyłacie linki do waszych gier lub programów artykułów i grafiki na mojego emaila Koncek@o2.pl a ja wstawaim do GM HOSTA Dobra cienie też zlikfiduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Niezbyt przydatne... Na początku ktoś by tam wysłał, a potem by się znudziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Służy do tego że przesyłacie linki do waszych gier lub programów artykułów i grafiki na mojego emaila Koncek@o2.pl a ja wstawaim do GM HOSTA Dobra cienie też zlikfiduje ja to bym liste zrobił w php a później zrobił by gm pobierał tą listę z servera i wyświetlał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 TAk będzie tylko że nie w php :) A i jeszcze będzie zapis bopranych gier na dysku :) Jak zrobić żeby dodając gre na www ona też pokazywała się w GM HOST :boxed: :boxed: Dorobiłem kilka żeczy kliknijcie na swoich GM HOSTACh Aktualizacja jeśli ktoś jeszcze nie pobrał do tu jest link https://gmclan.org/up1982_4_Gm_HOST.html Edit: Czemu nikt nie pisze Posty sklejone. Naucz się korzystać z opcji Edit. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Edit: Czemu nikt nie pisze Hmm. Czy zorientowałeś się, że to nie czat? :P I że triple-posty są karane? Chyba nic się nie zmieniło. To powinna być prawdziwa aktualizacja! Przejrzałem wszystkie kategorie - nic. Masz 2 gwiazdki - za grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 wiem niema nic bo nikt nic niechce dać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 No to po co robisz aktualizację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Robie bo jeszcze nie skończyłem pytałem się co w tym programie brakuje ale jak masz jakieś swoje gry chętnie je wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Wszytko jest oki aktualizacja GM HOSTA co tydzień wasze Grafiki GRY lub Programy albo artykuły przesyłajcie na adres Vestorart@o2.pl Zamierzam również zrobić Archiwum GM HOST gdzie bendom stare gry które z nadmiaru nie mogły się zmnieścić w GM HOST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi