Gość Adster Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Pochwalcie się tytułami gier, które ukończyliście ;) Acha-prosiłbym o coś moderatorów i administrację-jeżeli zacznie się tu kolejne wypisywanie bzdur o wszystkim, tylko nie o temacie, to zamknijcie temat, bo zrobi się z niego kolejna free-dyskusja...czyli spamowisko :/ Proszę o pisanie tytułów gier, które ukończyliście. EWENTUALNIE możecie się krótko wypowiedzieć na temat jakiejś innej gry. -Fallout -Fallout 2 -Fallout Tactics -Quake 2 -Gothic -Gothic 2+Noc Kruka -Colony Wars: Red Sun -Freespace 2 -Gran Turismo 1 -Gran Turismo 2 -Crash Bandicoot 1 -Crash Bandicoot 2 -Crash Bandicoot 3 -Crash Team Racing -Gulity Gear XX Reload -Gulity Gear Isuka -Soul Calibur 3 -Worms World Party -Tekken 3 -Carmageddon 2 -Carmageddon TDR 2000 -Twisted Metal 2 -Age of Empires 2 -F1 97 (chyba 97-dobrze rocznika nie pamiętam :P ) -Harry Potter i Kamień Filozoficzny (i na całe szczęście tylko tą część :P ) -Diablo (na spółę z kumplem-na PSXie ;P ) EDIT:Na śmierć-zapomniałem :P -Medal of Honor 2 Tylko się zastanawiam, ile to czasu poszło na to przechodzenie... ;) EDIT2: -Tony Hawk`s Pro Skater 2 -Matt Hoffman`s Pro BMX ...sam się siebie boję :/, ale to tak było-jedna/dwie gry średnio raz na miesiąc i... EDIT3: -Doom 2 -Need For Speed 3 Dużo tego, ale powiem tyle, że PSXa dostałem na komunię, czyli jakieś prawie 8 lat temu...komputer mam od 10 roku życia. To już jest NA PEWNO wszystko...oby... ;P EDIT4: xD -Hitman 2 -Rayman 3 -Lego Racer :P Niech mi się nic nie przypomni...proszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Moye, no to tak: :) -Quake -Quake 2 -Quake 3 Arena -Quake 4 -Carmageddon 2 -Diablo -Diablo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A co tam, wymienię ;p . - Call Of Duty - Call Of Duty: United Offensive - Medal Of Honor: Allied Assault - Medal Of Honor: Allied Assault Breakthrough - Teenagent - Książe i Tchórz - Hopkins FBI - Rayman 2 - Freddi Fish 3 - Prisoner Of Ice - Alone In The Dark 3 - Larry 7 - The Smurfs: The TeletransportSmurf - Dragon Ball: Final Bout - Jazz Jackrabbit 2 - Agent Gliniarz - House Of The Dead 2 (na automacie) - Shrek 2 - Bloodrayne - Spiderman 2 - Sąsiedzi z Piekła Rodem: Na Wakacjach - Dave Mirra Freestyle BMX - Tony Hawks Pro Skater 2 - Duke Nukem: Manhattan Project - Doom 1 - Wolfenstein 3D - Quake 1 - Donald Duck: Going Quackers - Gorky 02 DOPISANE PÓŹNIEJ (zapomniałem wcześniej napisać, ale to tak odlotowe pozycje, że aż strach xd ): - Na kłopoty Pantera - Hugo: Magiczna Podróż - Hugo: Magiczny Napój - Hugo: Gorączka Czarnych Diamentów - Hokus Pokus Różowa Pantera Możliwe, że o czymś zapomniałem. Jak nie miałem stałego neta, to grałem bardzo dużo, głównie z kumplami - pożyczaliśmy jakąś grę, przechodziliśmy ją i oddawaliśmy :] . Teraz to już prawie w ogóle nie gram, albo przez sieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Wymienię tylko tyle co zdołam sobie przypomnieć bo gier które przeszedłem jest mnóstwo. :P Resident Evil 2 Resident Evil 3 Phantasmagoria Larry 7 Jack Orlando Teenagent Hopkins FBI Diablo 2 Tekken 3 Blair Witch 2 Wolfenstein 3D Tony Hawk`s Pro Skater 2 Max Payne House Of The Dead House Of The Dead 2 Doom 1 Doom 2 Póki co tyle mi się przypomina chociaż jakbym pamiętał wszystkie to lista by była długa. EDIT: Soldier Of Fortune Metal Gear Solid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Mohaa Call of duty Gta:3 Gta:vice city Gta:San andreas Gothic jak sobie przypomnie to dam dita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 call of duty 1,2, united ofensive diablo 2 kapitan pazur xD i od pyty przygodówek wszystkie czesci różowej pantery (no co xD :D) torin podróż do wnętrza ziemi gilbert goodmate ... itp. itd. było jeszcze tego dużo Kiedyś zapisywałem w notatniku wygrane gry ale gźieś wcieło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Call of Duty 2 (PC) Sąsiedzi z Piekła Rodem 1 i 2 (PC) Devil May Cry 3 (PC) Gears of War (360) Kameo (360) Fable (360) Halo 2 (360) Jade Empire (360) Harry Potter wszystkie części (PC) Bitwa o Śródziemie 2 (PC) Total Overdose (PC) Dragon Ball Final Bout (PC - emulator) Pokemon Ruby i Silver xD (PC - emulator) Duken Nukem Manhatan Project (PC) Różowa Pantera (Dwie przygodówki) (PC) LEGO Star Wars 2 (PC) Bad Day LA (PC) Toy Story 2 (PC) Tarzan (PC) Call of Juarez (PC) Bad Day LA (PC) Jak sobie jeszcze coś przypomnę to zaktualizuję listę EDIT: Chciałbym dodać, że Fable nie mogłem skończyć na kompie, ale na X 360 udało mi się z łatwością xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Połowy nie pamiętam, ale w razie czego będę tu co nieco dopisywał. Wolf 3D Quake 2 Jedi Academy Hitman 2 Call of Duty 1 Call of Duty 2 Sherlock Holmes: the Case of the Silver Earring GTA: Vice City Tekken 2 NFS: Underground A tutaj parę ciekawostek: Hitman 4 - została mi ostatnia plansza i nie mam czasu skończyć ^^' GTA: SA - znudziło mi sie przy końcowych wojnach gangów GTA 3 - skasowałem, po czym dowiedziałem się, że do końca zostały mi jakieś 3 misje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 O ja: Doom 3 Quake Quake II Quake IV Resident Evil (Jill) Devil May Cry 3 (x4) Prince of Persia Sands of Time (x7) Prince of Persia Warrior Within (x5) Prince of Persia The Two Thrones (x2) King Kong Splinter Cell Splinter Cell Pandora Tomorrow Warhammer 40K DoW Onimusha 3 Tomb Raider Legend Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia Star Wars Republic Commando (x2-3 nie pamiętam dokł.) Star Wars KotOR Star Wars KotOR II The Sith Lords Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast Star Wars Jedi Kinght Jedi Academy Star Wars Battlefront Lego Star Wars Serious Sam 2 Project Snowblind 007 Night Fire I reszta mniej istotnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Star Wars Republic Commando Star Wars KotOR (cool gra) Star Wars KotOR II The Sith Lords (tak jak poprzedniczka :D) Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast Star Wars Jedi Kinght Jedi Academy Quake 3 Larry 7 Call of Duty Call of Duty: UE Call of Duty 2 Crash Bandicoot Crash Bandicoot 2 Crash Bandicoot 3 Crash Team Racing GTA: SA GTA VC Harry Potter i kamień filozoficzny Harry Potter i komnata tajemnij Harry Potter i więzień z azkabanu (chyba poprawny tytuł) Harry Potter i czara ognia Harry Potter Quidich world cap Black & White Black & White 2 Black & White 2: Wojny Bogów Max Payne Max Payne 2 Gothic Gothic 2 (jestem fanem xD) Diablo 2 Tekken 3 (King i Law ROX ! eddy i huarang dla NOOOOBÓW!!!) XD Tony Hawk's Pro Skater 2 (pierwsza gra w jaką grałem i to jeszcze na PSX) Tony Hawk's Pro Skater 3 Tony Hawk's Pro Skater 4 Soldier of Fortune (chyba dobrze napisałem :P) Prince of Persia The Two Thrones niektóre gry przeszedłem sporo razy :P Więcej gier nie pamiętam za żadną nie żałuje xD Mogłem coś zapomnieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Sąsiedzi z piekła rodem 1&2 =D Worms 2 Worms 3D Worms 4 Diablo II i tyle =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Star Wars KOTOR I i II Super Mario Bros Super Mario Bros The Lost Levels Super Mario Bros 2 Super Mario Bros 3 Super Mario World Super Mario World 2 Super Mario 64 Crash Bandicoot 2 Fantastic adventures of Dizzy Dizzy the Adventurer Adventure Island 2, 3 Worms Admageddon Worms World Party Worms 3D Worms Forts: Undersiege ... Nie pamiętam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ace Ventura Alien Shooter Beyond Good & Evil Black & White Black & White 2 Blade Of The Darknes BloodRayne BloodRayne 2 Colobot Darkened Skye Doom 3 Evil Islands Freedom Fighters Gorky 17 Gothic Gothic II Gothic II : noc kruka Kingpin Max Payne Max Payne 2 Mdk 2 Neighbours From Hell Neighbours From Hell 2 Newerhood ONI Prisoner Of War Rezident Evil Rezident Evil 2 Claire Rezident Evil 3 Runaway Rune Serious Sam The Second Encounter Serious Sam First Encounter Serious Sam Next Encounter Simon the Sorcerer 3D Solder Of Fortune SplinterCell The Blood The Blood 2 The Chosen The Thing Thief 1 The Dark Project Thief 2 The Metal Age Thief 3 Deadly Shadows Tomb Rader Tomb Rader 5 Chronicles Unreal Unreal Turnament 2003 I inne których ikon po przejściu nie zapisałem bo mam takie hobby że zbieram sobie ikony z tytułem każdej gry którą przejdę ale czasem zapominam o tym XP i dlatego też nazwy gier są u mnie ułożone alfabetycznie ^^ XP edit : Aaa jeszcze ^^ gta Libret city gta vice city gta san andreas Diablo 2 Larry 7 Devil May Cry 3 Hitman 2 Hitman return from castle wolfenstein Duken Nukem 3D Blair Witch Blair Witch 2 Metal Gear Solid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Heh :) Z pewnością nie wypiszę tutaj wszystkich, bo po prostu nie przypomnę... Oto one: - Hopkins FBI - Super Mario World (SNES) - Super Mario World 2: Yoshi's Island (SNES) - CoD - CoD 2 - Quake 4 - Serious Sam - Star Wars: KOTOR - Star Wars: KOTOR II - Star Wars: Jedi Academy - GTA:SA - GTA:VC - Gothic - Gothic 2 - Gothic 2 + NK - Tony Hawk's Pro Skater 2 - Tony Hawk's Pro Skater 3 - Tony Hawk's Pro Skater 4 - Tony Hawk's Underground 2 - Tomb Raider Legend - Star Wars Republic Commando - Lego Star Wars - Lego Star Wars 2 - Sąsiedzi z piekła rodem 2 - Total Overdose - Jade Empire - Fable: The lost chapters - Fallout 2 - Kangurek KAO - TMNT - Teenage Mutant Ninja Turtles - ta najnowsza z 2007 roku - Pokemon Red PL xD (GBC) - Golden Sun (GBA) - Duke Nukem Manhattan Project - Teenagent - Spiderman: The Movie - Toy Story 2 (PSX) - Another World 2006 - Devastationzone Troopers xD - Marvel Ultimate Alliance - X-Men Legends II: Rise of Apocalypse - Shadowgrounds - Dark Messiah of Might and Magic - Legacy of Kain: Defiance - FEAR - Broken Sword 2: The smoking mirror - Rainbow Six: Vegas - Gothic 3 I kilka gierek na PSX, GBA i SNES - ale nie pamiętam tytułów =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Nie pamiętam wszystkich: - GTA:SA - GTA:VC - GTA 3 - GTA 2 - GTA I - Need For Speed Underground 2 - Need For Speed Hot Pursuit 2 - Need For Speed Carbon - King of the Road - Medal of Honor Allied Assault - FIFA 99 - Pro Evo 2006 - Tekken 5 - Lego Racers - Worms Armadegon - Jedi Academy - Harry Potter - nie wiem jaka część - Stars War Racers Więcej nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wymienię 3 bo więcej mi się nie chce: Call of Duty Call of Duty - united offensive Dżedaj academy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Baldur's Gate 2 - 3 razy. BG2: Tron Bhaala - 1 raz. Fallout 1 - 2 razy. Fallout 2 - 3, ale grałem w nią już z 10 razy - odkrywanie nowych questów rządzi :) Silent Hill 1 - 4 razy. Silent Hill 2 - 3 razy. Hitman 1 - 1 raz. Hitman 2 - 2 razy. Thief 1 - oj, sporo, chyba 6 razy :P Thief 2 - 1 raz. Morrowind - 1 raz, potem znowu podchodziłem do niego - odkrywanie questów i nowych jaskiń rządzi ;) Drakan: Order of the Flame - 2 razy. Tony Hawk's Pro Skater 2 - 1 raz. Warcraft 3 - 2 razy. Another World - 2 razy. Soul Reaver 1 - 4 razy. hehe, Matthew podał niezły pomysł. też powiem ile razy przeszedłem, a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wymienie tylko te, które przeszedłem w przeciągu ostatnich 2 lat. (i tak nie pamiętam wszystkich) -call of cthulhu -kroniki Riddicka uzbb -fable -kotor 2/1 -warhammer dow -lego star wars 2 -Blood omen 2 -Soul reaver 1 -soul reaver 2 -gothic 2 -gothic 1 -red faction -shade -myst -mafia -far cry -jedi outcast -jedi academy -serious sam -blood rayne -max payne 2 -solider of fortune Od roku gram dużo w gry online, gry które wymieniłem to około 1/10 wszystkich gier jakie przeszedłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Może będziemy jeszcze pisać ILE razy przeszliśmy? - WSZYSTKIE Quake'i po kilka razy - Gothic I (doszedłem do śniącego) - Gothic II + NocKruka (Gothica II przeszedłem, Noc Kruka też, ale obu razem nie) - Warcraft III + Frozen Throne - Megaman 5 Cybeast Falzar - Digimon Battle Spirit (nie ma czym się chwalić - 10 minut trwa cała gra) - Lew Leon + zagadki - Jedi Knight Jedi Outcast 2 - Pokemon Fire Red - Kangurek Kao - Croc 2 - Jack Orlando - Black&White - Black&White 2 Adster, fajny topic :) Natchnął mnie do dokończenia Starcrafta BroodWars :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kurde, 3/4 i pół zapomniałem, ale: Crash Bandicoot 1, 2 i 3. No i Crash Bash. (SUPER GRA) Fallout 1 (wypas) Fallout 2(większy wypas) Sonic universe (pół godziny, heh) ...I jeszcze z 12 gierek. :) A z on-line to wypasiona gierka: electricman 2. Wszystkich wymiotłem na PRO i tylko dwa razy mnie zabili. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Doom 1,2,3 (Doom 2 częściowo :D) Quake 1,2,3,4 Shogo: Mobile Armor division * Half Life 2 Hmm co tu by jeszcze dodać... Aha! Total Overdose (Wypas gierka) Metal Slug 1,2,3,4,5,X (NeoGeo emulator) :P * Shogo korzysta z DirectX 6 a działa na Viście! PS: Vista ma directX 10 :D Sonic Adventure DX (baaardzo długa gra..) Więcej nie pamiętam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 wow! ale fajnie, większość grała w KotOR'a! :3 cóż, u mnie to będzie tak: KotOR I (aż 17 razy!) KotOR II TSL (tutaj 4) Jedi Academy Jedi Outcast Lego Star Wars Star Wars: The Phantom Menace (trudne xd) Star Wars: Racers Star Wars: Empire at War Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption Heroes of Might and Magic III Heroes of Might and Magic III Armageddon's Blade Heroes of Might and Magic III The Shadow of Death Kohan: Battles of Ahriman (!) Star Wars: Force Commander Star Wars: Republic Commando World War III: Black Gold (złoto Blacka xDDDDDD) Hitman 2 - Silent Assasin GTA: Vice City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Gta 1 Gta 2 Gta 3 Gta Vice City Gta San Andreas Harry Potter i Czara ognia Lego Star Wars Tomb Rider Legend Hitman 2 - Silent Assasin Gothic Gothic 2 Another World Quake Quake 2 Quake 3 Quake 4 Deus Ex Bad Day LA EDIT: Bym zapomniał Heroes of Might and Magic III Heroes of Might and Magic III Armageddon's Blade Heroes of Might and Magic III The Shadow of Death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Aż miło ile osób grało w Jedi Outcast, świetna gra, trudna jak cholera....Gwiezdne Wojny górą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Hitman Contracts Hitman Blood Money Enter The Matrix Blood Rayne Max Payne 2 Gta San Andreas Splinter Cell Ch Th.. Back 2 EDIT: w ogóle temat niepotrzebny każdy wypisuje setki gier a nikomu nie będzie się chciało tego czytać przez 5 stron, potraktujcie to jak spamowisko i wypier...ten temat :sp_ike: to tak jakby ktos się pytał cz drapałeś się po tyłku i każdy pisze a chu..to obchodzi he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi