Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Właśnie poprawiłem kilka błędów systemu sesji w portalu. Dzięki temu w bloku użytkowników online powinna pojawiać się taka sama lista jak na forum, bez powtórzeń użytkowników oraz gubień paru ksywek. W razie błędów proszę mnie informować w tym temacie (ale pojawiające się od czasu napisania tego tematu, gdyż przed chwilą modyfikowałem pliki na żywca :P). Dla pewności warto się wylogować, usunąć ciasteczka domeny i zalogować ponownie. Woho! Jestem w userach online! xD Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 usunąłem ciacha i wreszcie widzę siebie w użytkownikach online :P czyli jak widać, działa poprawnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ranmus a co z tym że na portalu nie widać ile masz nowych PMów... Cały czas jest 0 =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 O właśnie, dzięki za przypomnienie. Zaraz się za to wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Pierwszy raz od pół roku jestem online :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Z tego co widzę sprawa PW też została już rozwiązana. =) EDIT Dobra, była rozwiązana. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Już jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 No to jeszcze dorób kasowanie artów z dokumentacji dla Modów i adminów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tymek dorobił, teraz za jakiś czas dodam dział Nasze Produkcje z najlepszymi grami z Game Makera w Polsce - oczywiście tylko redakcja będzie je dodawać, żeby nie było smietnika, i potem kazdy będzie mógł skomentowac i ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A dla Starwalka (MissionAERO) znajdzie się miejse w tych najlepszych produkcjach? Mam zamiar poprawić, bo wszystko jest dobrze, 0 negatywnych opiń oprócz jednej Pata związanej z interfacem. Co do poprawek: spox (najdłuższy komentarz XD), a są jeszcze jakieś bugi/błędy na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wow... Z tymi nalepszymi grami: Dobre se - Almora będzie zajmowała pozycje od 1 do 12 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a belt generator będzie ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tak Gnysek już to widzę. Będzie tak jak z tą dokumentacją i kursami :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nie, jak zobacze jakąś fajną grę na forum to po prostu dodam ją do serwisu i tyle. A, że fajnych gier za duzo nie ma (fajna to taka w ktorą gra się więcej niż pół godziny i nie zyga się nią jeszcze), to dział będzie spełniał swoje zadanie. Chodzi o to, żeby można było zobaczyć, jakie gry zrobiliśmy, bo planuję w czerwcu ponownie napisać do CDProjektu, w sprawie pomocy w przeprowadzeniu konkursu dla młodych programistów (konkretnie, chodzi o nagłośnienie i nagrody). Jako że GMC jest non-profit, to są na to szanse. A jak nie to jeszcze EA Games i Techland zostają. Oczywiście grę trzeba będzie w Game Makerze zrobić, ale nad konkretami będę myślał potem, najpierw muszę inne rzeczy przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ale nie rozumiem jednej rzeczy w tych poprawkach wszelkich. Dlaczego moderatorzy mogą kasować uploadery, a nie mogą artów na wiki kasować, tylko redaktorzy ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Wydaje Ci się Marmot, nie mogą. Przed chwilą sprawdziłem. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 @up Ciekawe na kim próbowałeś :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 w sumie dodawałem shouta będąc w uploaderze i wszystko się skasowało :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Wszystko jest już naprawione. Żyć nie umierać. =] Marmot, sprawdziłeś czy dalej masz uprawnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Już nie mam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Dzisiaj na forum przy kategoriach pojawiły się nowe ikonki - zamiast z napisem IPB, z pomniejszonym logo forum, takim samym jak na górze strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Znalazłem buga w "Nowościach z forum". https://gmclan.org/uploader/6/bug.png Zamiast drugiego cudzysłowu pojawia się ""e". W "title" wyświetla się poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 To nie bug, to wynik filtracji tego co jest wpuszczane do bazy danych i cięcia stringa. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A nie da się tego zlikwidować? (= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A po co? W czymś to przeszkadza? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Trzeba by do spacji obcinać, ale wtedy jak ktoś wpisał by długie słowo w temacie, to znowu było by źle. I tak źle i tak niedobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A po co? W czymś to przeszkadza? smile.gif Nieładnie wygląda ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Skasowałem cały ten offtopic który tu powstał. nnn dostał bana na tydzień za spamowanie. Firemark, jak jeszcze raz będziesz pisał posty typu Niech ktos zamknie ten topic i da warnato sam dostaniesz warna. Chyba w regulaminie wyraźnie jest napisane, że nie piszemy takich postów, tylko naciskamy Report? Tak długo jak był ten offtop, nie został ani razu zgłoszony post ze spamem pana nnn. Proszę nie odpowiadać na tego posta, chyba, że macie do powiedzenia coś na temat poprawek na GMCLAN o których jest ten topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi