murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 co myslicie o grze o kononowiczu-nieudaczniku jak coś spierd...to będzie gadał co sie stało się he he dobry pomysl? :) edit: dla nie jarzących na bani to pisałem ale chyba każdy zna prezydenta he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Pomysł sam w sobie nie jest zły. ;) jeżeli dobże wykonasz gra może nawet bedzię smieszna. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ja nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź. xP EDIT: Zajarzyłem. Pomysł spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 jutro coś pokombinuje he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Temat spamowisko i tyle... Może ktoś go zamknąć? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Temat spamowisko i tyle... Może ktoś go zamknąć? :> dla Ciebie chyba uruchom ad-aware albo spy botha ha ha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 @Pieter: zabawa w moderatora i zarazem złamanie 4 punktu regulaminu. Jakby mi się chciało, to byś w tym momencie dostał kolejnego warna i tylko by odliczać do bana :P . Co do pomysłu, to imho ssie. Nabijanie się z Kononowicza jest prymitywne i głupie, i ssie paukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 @Pieter: zabawa w moderatora i zarazem złamanie 4 punktu regulaminu. Jakby mi się chciało, to byś w tym momencie dostał kolejnego warna i tylko by odliczać do bana :P . Co do pomysłu, to imho ssie. Nabijanie się z Kononowicza jest prymitywne i głupie, i ssie paukę. Tu nie chodzi o nabijanie się z NIEGO tylko pokazanie grze że te wszystkie qrw... przegrywają co się z NIEGO śmieją bo to chory człowiek i nie można go wykorzystywać i przez ta gre chce zrobić na złośc tym qrwo.. co go wyrolowały.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ja kiedyś chciałem zrobić grę z moim szkolnym konserwatorem. ale jakoś nigdy nie miałem okazji walnąć mu fotki :P W grze miało chodzić o to że kolo biega goni uczniów i zbiera buty xD( ten kolo w szkole ściga nas za czarne podeszwy i nam buty zabiera) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A można by jeszcze zrobić taką grę, w której się torturuje Hitlera, o! No wiecie, rozstrzelania, podkładanie bomb, zamykanie w komorze gazowej... Pomijając już aspekt moralny, Kononowicz przestał śmieszyć i wątpię czy taka giera by kogokolwiek ruszyła. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ale zes sie pospieszyl z Kononowiczem. chory człowiek i nie można go wykorzystywać Moim zdaniem jest mniej chory od ciebie, poprostu jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo nie uswiadomiony. Pomijając już aspekt moralny, Kononowicz przestał śmieszyć i wątpię czy taka giera by kogokolwiek ruszyła. :P W pelni sie zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A ja zrobię grę o panu Gje. który gania dzieci po korytarzach i wkłada im mundurki O_p xD może w tym temacie będziemy dawać swoje najgłupsze pomysły?? ^^ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 http://www.gmclan.org/up1486.html muwisz masz :D sciagnijcie sobie gre hitler kiler :P jak wlaczycie gre to kliknijcie F1zeby wiedziec o co biga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Troszke beznadziejnie wykonane ale może być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 wiem. bo robione na szybko ale wyzyc sie mozna bo ja tego .. no nie bede wzucal bo by ze dwie stony zajelo :D to ja go nienawidze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To że ktoś ma mało w głowie nie znaczy że wy też macie mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 bede robił gre o panu gJE. już zrobiłem mordkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi