Jecht Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 LOL xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Warna mu xP Dobra, zrobiłem teścik na najlepszym kompie, ale chyba program nie wytrzymał - doszedł do 50000+ i się wyłączył xD Nie ma szans, żeby na tym kompie nawet w gry jakieś grać ;3 Kupiłem go tylko właściwie dla szpanu i z myślą, że pójdą mi na nim najlepsze gry i programy... Okazało się jednak, że chodzą tak dobrze, że nie mam właściwie żadnej radości :D - gram i pracuję raczej na drugim, troszkę gorszym komputerze... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 263;/ ekhem wyszło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 869 HEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Kurcze mi idzie już 5 minut ten program i nadal sie nie wylaczyl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jak to wytrzymałości?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No normalnie, pewnie procesora ! :] Mój wynik to 793! Chyba dlatego, że kompa zmieniałem! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 mi się komunikat nie pokauj e fps lecą na 14 na 16 na 14 na 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 661 :) Muszę spróbować mym innym gorszym kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ale słabego mam - tylko 340 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 517 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Tylko 764 ;'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A mi niedziała bo niemam zainstalowanego GameMakera LIPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wymiatam: 331. Może to że było kilka programów włączonych... Spróbuję jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 hehe! :D A na starym kompie sprawdzałem. Jakieś 2 x mniej xD Ponad 400 było! Około 460 nawet. :D A na tym podawałem - 793 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 fajny programik,mam nadzieje ze to nnie jest ściema ja mam tego 529klatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arivald Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mój komp ma 701. Nieźle :P A za drugim 781 Woow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 737.. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 :] :lol2: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 871 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A w jakich to jednostkach: Matthewach (w skrócie M)? Jeśli tak, to czy ilość M jest wprost proporcjonalna do ilości potrzebnych walnięć młotkiem w komputer siłą 300N, żeby go rozpierjapierpapier w kosmos ;l? W takim razie ja musiałbym przyrżnąć parę tysięcy razy :( A tak serio, to nie rozumiem, dlaczego użyłeś słowa "wytrzymałość" O_o Ja do testów wydajnościowych wolę jednak używać 3D Marka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 no.. e.... 350 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Mój komputer wytrzymał do 410 liczby pierwszej (pierwszy raz) :) Gdy uruchomiłem ten soft drugi raz, to wytrzymał do 732 liczby pierwszej (Strongcomp :D) (Już po drugim razie) widac, że jest mocny :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Och rybko... XD Ten wynik chyba mówi sam za siebie, ile komp może maksymalnie zapamiętać liczb ( + obliczanie liczb pierwszych + rysowanie tego wszystkiego). Coś jak wydajność. Oczywiście GM jest wolniejszy, więc trzeba to przez ileś pomnożyć (sądząc po pewnej wypowiedzi (jakiegoś moda albo admina), przez 100). Jeśli komuś się nudzi, może przepisać kod na C++ i zobaczyć jaka wyjdzie liczba. Jeśli większa (a założe się, że większa) to trzeba ją podzielić przez tą mniejszą i wyjdzie ci ile GM, na oko, jest wolniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi