Will Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jestem dopiero na początku tworzenia gry a ona już sie zacina... Kompa smoka nie mam no ale bez przesady xD U kumpla z nice kompem spr i też tnie się. Jaka może być przyczyna? Gra zaczęła się zacinać kiedy ustawiłem przeciwników. a tutaj ta gra>> http://rapidshare.com/files/26495014/gra_praca4.exe.html P.S Wiem, że to syf jakich mało ale to pierwsza moja gra ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 super... to ja to ściagne za jedyne 125 min bo na rapidku są pokręcone limity ktore sie psują i potem pokazuje że cos sciągam jak nie sciagam -_- (wiesz co to UPLOADER GMclanu!?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 super... to ja to ściagne za jedyne 125 min bo na rapidku są pokręcone limity ktore sie psują i potem pokazuje że cos sciągam jak nie sciagam -_- (wiesz co to UPLOADER GMclanu!?) Pablo spokojnie :) Will, jak chcesz cos dodac na forum to na glownej stronie masz "uploader". Tam dodawaj swoje gry, przyklady itp. ;) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mi gra dziala plynnie (1024 ramu, 3000 na procku, 128 karty graficznej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilar36 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 nie mam pojecia co Ci sie tnie, u mnie jest wszystko ok. moze przestaw jakosc gry z high na medium ( to powinno pomoc) P.S. Troszke niedopracowan, ale nawet fajna giera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mój net to badziew jakich mało ;/ Przez 1h próbowałem na uploadera dodać ale bez skutecznie.. Kicki neta.. Jak tylko będzie lepiej działał to dodam. EDIT: Co jest nie dopracowane? ;P będe wiedział co poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mój net to badziew jakich mało ;/ Przez 1h próbowałem na uploadera dodać ale bez skutecznie.. Kicki neta.. Jak tylko będzie lepiej działał to dodam. Zapamiętaj że na uploader na gmclanie nie wolno wrzucać plików .exe. Na początku musisz je skompresować. A co do gry to nie zacięła mi się ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Wchodzi się na UPLOADER i się zaloguje nad NAZWĄ kliknij ten napis . Później pokazuje się twój folder . Kliknij na napis Przeglądaj i wybierz ten plik . Ja też miałem z tym problemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dobra tamto zostało skasowane. Teraz do rzeczy. Czy otrzymałeś pozwolenie na korzystanie z grafiki do twojego bohatera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Żadnych grafik twoich nie mam. I nie wiem skąd miałbym je wziąść. Wszystkie mam z neta oprócz grafik przeciwników, te mam z przykładu ale grafika to jest tylko na moment(kółko z patyczkiem) Więc proszę mnie nie oskarżać! A tak wogulę to nie jest dział nasze gry czy projekty nieprawdaż? Więc jak możesz mnie oskarżać o kopiowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A skad masz grafike postaci? Widze ze masz grafike z roznych gier i stron, co najgorsze sa pod roznym katem. (postac od gory, budynki izometryczne itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Grafikę znalazłem poprzez google grafika. Specialnię stworzyłem taki efekt gry. Usunę tą grafikę lecz nie życzę sobie aby w moją stronę używano takich słów jakich ten użytkownik użył w prywatnej wiadomości. Jednakże pisze po raz kolejny grafikę znalazłem w internecie i nie wziąłem z żadnej jego gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Mogłeś w internecie znaleźć grafikę z innej gry. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ta ale akurat znalazł moją i wyciął sobie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jak chcesz grafikę to wejdz na http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=11203 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Pieter, to nie jest Twoja grafika. Proszę wracać do tematu, albo odpowiednio was wynagrodzę. Will, sprawdź czy Ci się obiekty nie duplikują etc. etc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A o ile lecicie, że grafika bohatera jest Pietera? Ja to widz gołym okiem! Pieter odblokuj mnie!! Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Moze deaktywacja obiektów których nie widzimy? oszczędzamy w 100% :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dziękuje za odp co do tematu i bardzo dziękuje za link. Mam nadzieje że tamte są legalne i nikt mnie nie oskarży o kradzież. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 iv!n, to jesteś ślepy, do tego właśnie dostałeś warna. I polecam zobaczyć UltimateMplay ( http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=137480 ) bo to z niej grafika, a Pieter dobrze o tym wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi