Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wiesz co, jak masz pierniczyć głupoty, to lepiej w ogóle nic nie pisz. :/ Ja też mam swoje życie, które nie kręci się tylko i wyłącznie wokół Ligi. Jeśli jesteś taki super mądry, to sam zorganizuj jakiś konkurs. :] A strona będzie w swoim czasie. Dacie mi kategorię, to na 100% zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dacie mi kategorię, to na 100% zrobię.Dajcie mi gotową grę, a zrobię z niej grę. Zaiście. Ja tam Maxia rozumiem. Sam go nie mogę złapać, ale to nie powód do gadania, że się opiernicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 No ale raz na dwa tygodnie się wysilił, żeby zrobić super opis "wyścigi" Heh, no dobra jak strona w "przygotowaniu" to ja czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja też mam swoje życie, które nie kręci się tylko i wyłącznie wokół Ligi. O kurde, myslalem ze jestes wrosniety w kompa i jedyne co robisz to porwadzisz lige. Takie odkrycie nalezy zapisac w ksiazkach od histroii "1 moderator ktory nie jest w czesci kompem" :P (moze zaraz sie okaze z nooby to nie klony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Okej wrzucam tu swoją grę. Link Trochę uboga ale grę robiłem na szybkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 O <kulfon> fajny błąd na początku tej twojej gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ten błąd wyskakuje mi zawsze jak odpalam jakąś grę w gm6. Ale że w exe. to już pierwszy raz widzę. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Bo nie ma stałej fs_normal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi