miki77 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 No i nareszcie... Ukończyłem wersję 0.1 mojego pierwszego "cusia" w GMie. Jak dotąd nie zrobiłem żadnej gry ani programu. Od dziś to się zmieni! xD Tytuł: Hades Player 0.1 Gatunek: program do odtwarzania muzyki Opis: Odtwarzacz plików .mp3 Download: https://gmclan.org/up1789_4_Hades_Player.html Rozmiar pliku: 1134KB Autorzy: Programowanie: miki77 Fabuła: brak Grafika: miki77 (tylko jeden background jest z GMa) Muzyka: brak Screeny: https://gmclan.org/uploader/1789/skirnnnn.jpg By załadować muzykę trzeba ją skopiować do folderu Muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 ee nic ciekawego ;) na gmclanie jest przyklad playlisty i to prawie to samo. Gdybyś zrobił coś takiego że można wybierać piosenkę a nie wstawiac do foldera "Muzyka" dam 1/5 a jezżeli to twój pierwszy poważniejszy projekt dam 2 gwiazdki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Kto mu dał 5 gwiazdek? :P Ja daję jedną - nie potrzebne 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 A ja dam....hmmm..... 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 pewnie sam sobie dał ;] albo jakis newbie który nigdy takiego czegoś nie widzał. :P Miki przyznaj sie że to z przykładu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Miki przyznaj sie że to z przykładu :] To nie z przykładu. Nawet nie wiedziałem, że taki istnieje :huh: Aha, nie dałem sobie sam tej oceny <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Cienizna. Po 1. takich programów nie tworzy się w GM. Nieporęczne i za dużo waży. Po 2. Stawiaj na praktyczność nie na wygląd. Po 3. Jeden format plików? Po 4. i ostatnie: Jeśli zmienisz język programowania i dodasz więcej opcji, może coś z tego będzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Odtwarzacze muzyki mają być szybkie i poręczne. Tworzenie ich w GM'ie mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Mogłeś użyć prostago pliku ładującego muzykę: plik=get_open_filename('MP3|*.mp3|WAV|*.wav','') muzyka=sound_add(plik) sound_play(muzyka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 nic ciekawego daje 1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Do Hadesu z takim programem! Jego obsługa jest totalnie pokićkana, odtwarza tylko z folderu Muzyka, jest nieporęczny... załamka. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dzięks za opinie. Następnym razem wszystko dopracuję zanim wydam coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Mamy nadzieję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Totalny chłam. Już wolę Windows Media Playera. Brak w nim najprostszych i najpotrzebniejszych opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Przecież © MajkroSoft ® Windows media ® player to najlepszy odtwarzacz, co do niego masz? A w tym hadesie to w ogóle nie ma nic co jest potrzebne z wyjątkiem super-podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 A w tym hadesie to w ogóle nie ma nic co jest potrzebne z wyjątkiem super-podstaw. A powiedz co jest w nim potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Majkrosoft Łindołs mediah plejer jest do chrzanu. Jest brzydki. Powolny. Playlista do d*py. Czasami niepoprawnie wyświetla pliki video. Ogolnie to kicz. :) EDIT: @UP: Potrzebowałby... czy ja wiem... dodawanie i/lub odtwarzanie plików za pomocą get_open_filename :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Przecież wiem, nabijałem się z niego :P @Miki77: Włącz winampa, to zobaczysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 @Miki77: Włącz winampa, to zobaczysz :D Mmm... playlista? Bo ja tu nic innego nie widzę. Ja nie wiem co wy macie do Media Playera <_< Przecież on jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ale pochodzi z majkro softu ®. A majkro soft is no good! Dobra, nie podoba mi się to, że jest taki duży, i tnie kompa jak cholera (a ja mam grata strasznego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dzięks za opinie. Następnym razem wszystko dopracuję zanim wydam coś. A gdyby jeszcze zanim wydać jeszcze pomyśleć to by było już w ogóle fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 E tam jak na pierwszy projekt to sie nie postarałeś za bardzo ale może być daje 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Mmm... playlista? Bo ja tu nic innego nie widzę. Ja nie wiem co wy macie do Media Playera <_< Przecież on jest dobry. spróbuj operować Media playerem z 3000 mp3 w playliscie ;) I znajdz sobie cos na tej liscie... i pomieszaj kolejnosc zeby leciały losowo... wtedy bedziesz wiedział dlaczego media player sie nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 spróbuj operować Media playerem z 3000 mp3 w playliscie ;) I znajdz sobie cos na tej liscie... i pomieszaj kolejnosc zeby leciały losowo... wtedy bedziesz wiedział dlaczego media player sie nie nadaje. A da się w ogóle znaleźć jeden utwór z 3000 w jakimkolwiek odtwarzaczu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja w Amarok potrafię jakoś odnaleźć na playliście jeden konkretny utwór z ponad 3000 :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 cienizna... 1 :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 spróbuj operować Media playerem z 3000 mp3 w playliscie ;) I znajdz sobie cos na tej liscie... i pomieszaj kolejnosc zeby leciały losowo... wtedy bedziesz wiedział dlaczego media player sie nie nadaje. W winampie, wciskasz "j", wpisujesz 3 pierwsze litery, klikasz i masz.. nic prostrzego.. ehh przyctywowałem siebie.. w sumie nie ważne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Właśnie. Ja mam w Winampie playliste składającą się z 11000+ muzyczek i ani zawiech nie łapie ani niema żadnych innych problemów :P a szukanie EmPeTrójki w winampie w playliście jest zaje.. po prostu miodzio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 spróbuj operować Media playerem z 3000 mp3 w playliscie ;) I znajdz sobie cos na tej liscie... i pomieszaj kolejnosc zeby leciały losowo... wtedy bedziesz wiedział dlaczego media player sie nie nadaje.Yyy.... Ja używam WMP11 i nie ma z tym najmniejszych problemów. Dla tej wersji po paru latach zrezygnowałem z winampa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 W przeciągu mojej prawie szesnastoletniej egzystencji na tym świecie nie widziałem gorszego g***a, miki :P Ciesz się-to też jakiś sukces! No i nareszcie... Ukończyłem wersję 1.0 mojego pierwszego "cusia" w GMie. Jak dotąd nie zrobiłem żadnej gry ani programu. Od dziś to się zmieni! xD Tytuł: Hades Player 0.1 To w końcu jest to wersja 1.0, czy 0.1? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi