Kofel Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 No nie no, robie upload na all rodzaje plików ;pp. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Iv!n, najpierw przeczytaj co ci napisałem w topicu Nasze Strony odnośnie twojego uploadera zanim zaczniesz go rozbudowywać :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 coś popsuty ten uploader ;P nie chce uploadować png :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Poprawcie to, bo PNG to mój ulubiony format :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ja też zrobiłem uploader. :D www.upfile.za.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ja też zrobiłem uploader. :D www.upfile.za.pl Och, użyłeś gotowego skryptu i wstawiłeś na zareklamiony serwer. grtz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Nie wiem czy wiesz, ale na za.pl nie można przechowywać plików które nie są plikami .jpg, .png, .gif, .html czy .php :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Tak dodatkowo dodam, iż nie działa przycisk Przeglądaj... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ja też zrobiłem uploader. :D www.upfile.za.pl Fajnie Luksor ja też mam takiego samego. Mój to http://www.uplosf.yoyo.pl/ Maksymalny rozmiar pliku to: 21.682 MB Formaty to : gif, jpg, jpeg, png, txt, nfo, doc, rtf, htm, dmg, zip, rar, gz, gm6, gmk, exe, SWF, WMF, CPX, EMF, AI, CDR, SWF, XCF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A po co wam to ? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 @Elvis i Luksor: Użyliście gotowych skryptów :/ Na razie najlepiej wypada uploader Iv!n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 @Elvis i Luksor: Użyliście gotowych skryptów :/ Na razie najlepiej wypada uploader Iv!n A skąd wiesz, że on to sam zrobił uploader?? Znam stronę kturą można ściągnąć taki sam uploader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Skasuje ten mój uploader , bo nikt z niego nie korzysta. I tak za.pl by mi skasowało te stronkę to wole zaoszczędzić im czas :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Skasuje ten mój uploader , bo nikt z niego nie korzysta. I tak za.pl by mi skasowało te stronkę to wole zaoszczędzić im czas :] Poco kasujesz ten UPLOADER Może ktoś wejdzie na niego i zauploaduje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A skąd wiesz, że on to sam zrobił uploader?? Znam stronę kturą można ściągnąć taki sam uploader Stąd że Piczer go napisał... a zrobienie najprostszego uploadera to 10 min roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Poza tym, żeby mieć uploader, to trzeba mieć hosting przynajmniej 5GB, a nie stumegabajtowe konta na darmowych hostingach :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 O boziu... Macie problemy. Żeby wykonać upload w php to tylko jedna funkcja. Dotego jeszcze dodać obsłygę wyjątków rozserze itp.. Obiecuje, że jutro zrobie uplader od nowa. Aha, informuje, że do creditsów należy doliczyć piczera, bo on mnie zainspirował pomysłem. Chociaż sam już miałem domene :D. Powiedzcie cz serca. Robić uploadra. Z wszelką obsługą plików, oprucz .html .php .js itp? Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Jak masz miejsce na serwerze to ok. Taki rapidshare to ma już 1680 terabajtów miejsca na dysku :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Taki rapidshare to ma już 1680 terabajtów miejsca na dysku :) . Nie wspominając o tym ze ma kilka sieci serwerów i gigantyczne łącze. Hosting plików to nie robota dla tanich serwerów. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Luksor, moja pierwsza strona na za.pl nadal istnieje! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Jakby było tylko do obrazków, to mógłby być OGUS (oficjalny gmclanowy uploader screenshotów :)) Jakby było nie tylko do obrazków, to przy 2mb to raczej tylko do przykładów a więc OGUSoP (OGUS oraz przykładów) I jak moje pomysły, co ty na to iv!n? (zauważmy, że mówiłem 93% poważnie) A jeśli się iv!n nie zgadzasz na to żeby to było niby gmclan'u to zamiast G damy I (czyli iv!nowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 @up Dla mnie może być... Ale zaraz Ranma wyjedzie z tekstem, że jest oficjalny gmclanowy uploader wszelakiego... Tyle, że ja moge dorobić miniatruki, konwersje bmp itp. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak masz miejsce na serwerze to ok. Taki rapidshare to ma już 1680 terabajtów miejsca na dysku :) . Co to znaczy że TERABAJTY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dla mnie może być... Ale zaraz Ranma wyjedzie z tekstem, że jest oficjalny gmclanowy uploader wszelakiego... No tak, a co myślałeś? :) My przecież nie będziemy odpowiadać za coś niepewnego, na niewiadomym koncie, które może zniknąć za rok jak nie opłacisz konta. Dlatego nie może to być sygnowane znakiem jakości GMCLAN'u. Jeżeli ktoś chce szybko uploadnąć grafikę, to może równie dobrze skorzystać z imageshack.us, pewność gwarantowana, generowanie miniaturek, linków itd. :) Co to znaczy że TERABAJTY ?1680 terabajtów = 1680000 gigabajtów = 1680000000 megabajtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 @up LOl, a mówił tu ktoś o patronacie itp.? JA tylko tu sugeruje, że większość osób by wybrało gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 LOl, a mówił tu ktoś o patronacie itp.?Tak, spójrz na post Wolfoxera, a potem na swoją odpowiedź poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Luksor, moja pierwsza strona na za.pl nadal istnieje! :P Ale mi chodzi o to , że (tak jak napisał Marmot) nie można tam uploadować plików innych niż .jpg, .png, .gif, .html lub .php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 1680 terabajtów = 1680000 gigabajtów = 1680000000 megabajtów. Nie wprowadzaj ludzi w błąd :) . 1 TB = 1024 GB = 1048576 MB = 1073741824 KB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 OO a jest coś większe od Terabajtów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nazwa Symbol kilobajt kB megabajt MB gigabajt GB terabajt TB petabajt PB eksabajt EB zettabajt ZB jottabajt YB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi