BartekGM Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Tytuł: Piłeczka Gatunek: platwormówka Opis: Jesteśmy piłeczką . Musimy uważać na potwory wielkiego Ronalda Chaosa . My musimy uciec i wydostać sie z poziomów . Wszystko spoczywa na twojej głowie . Download: https://gmclan.org/up1562_4_Pi_eczka.html Rozmiar pliku: 1,1 MB (1114 KB) Autorzy: Programowanie: BartekGM Fabuła: BartekGM Grafika: BartekGM Muzyka: MIDI Screeny: https://gmclan.org/up1562_6_screen.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Patrze na Screeny i nie chce mi się ściągać. Zamiast robić coś na od****dol,postaraj się,zrub lepsze graficzki i twedy się pochwal. I znowu koleś który pisze "moja 1-sza gra". Jeśli już takową robisz to prosze cię postaraj sie. 1 star for you.Szkoda że nie mozna dać zero.;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Cóż... mogłeś bardziej się postarać. Najbardziej wkurzało mnie wieszanie się na platformach. Ale nie powiem że grać się nieda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Patrze na Screeny i nie chce mi się ściągać. Zamiast robić coś na od****dol,postaraj się,zrub lepsze graficzki i twedy się pochwal. I znowu koleś który pisze "moja 1-sza gra". Jeśli już takową robisz to prosze cię postaraj sie. 1 star for you.Szkoda że nie mozna dać zero.;/. Chłopie opanuj się to jego pierwsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Nawet jak na pierwszą grę jest do erm wiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opanujcie się. Skoro to jego pierwsza gra to stworzył ją zapoznawając się z naszym Game Maker'em :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Chłopie opanuj się to jego pierwsza gra hmm...i co mamy go chwalić?Mógł chociaż graficzki dać fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hmm...i co mamy go chwalić?Mógł chociaż graficzki dać fajne. Nie. Ale nieuświadamiajcie mu że gra jest do !@#$% itp. to trochę za ostro on dopiero się uczy :) Jeszcze się nam będzie załamywał jak Nikas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Błeee... Jakie to brzydkie Q_q Daje 2 gwiazdki bo to twoja pierwsza gra, ale następnym razem zrób dobrą grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Najbardziej czepiaja sie ci ktorzy najmniej potrafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Podoba mi się to, że z każdą kolejną planszą muzyka się uspokaja. Reszta jest do kitu, ale to Twoja pierwsza gra, więc jak na pierwszą zasługuje na... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Dam 3/5. Fajnie że grafika jest twoja, gorzej jest z tym wspomnianym wieszaniem się na platformach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 1. Co wy z tą "platwormówką"? Powinno być "platformówka". 2. Trzeba było nieco bardziej postarać się przy robieniu grafiki. 3. Niezrównoważone odgłosy. Raz drzesz się głośno, a raz tak szepczesz, że muzyka to zagłusza. W sumie: 3 gwiazdki. (+1 za pierwszą grę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jak na pierwszą grę to spoko :thumbsup: Moja ocena to 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Piłeczka ciągle się zacina na byle czym nawet na mecie. :huh: Ale jak na pierwszą grę nie jest taka zła 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jak na pierwszą grę to nawet nieźle ci poszło. :] ocena: 3.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi