danielBGRJ Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Tytuł: Jeszcze nie ma! Gatunek: Strzelanka z widokiem z góry Opis: Teraz w nowej wersji (5) zamiast wybierać broń na początku musimy sami ja sobie zdobyć zabijając "kokony" z których wyłażą stworki.Dodałem 2 nowe bronie- rewolwer i karabin maszynowy.Dodałem też granaty (które zostały ograniczone do liczby 2), "tajmlajny" oraz kilka innych elementów.No i w końcu pojawił się dźwięk i muzyka! Sterowanie : - chodzenie - WSAD - celowanie - myszka - strzelanie - LPM - przeładowanie broni - PPM - rzut granatem - ŚPM Download: wersja 4 http://www.gmclan.org/up2145_4_4.html wersja 5 https://gmclan.org/up2145_4_5.html wersja 6 http://www.gmclan.org/up2145_4_6.html Rozmiar pliku: 1 MB (wszystkie) Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Z zasobów w GM Screeny: 1. http://img19.imageshack.us/img19/6362/nowy...abitowa3ta5.jpg 2. http://img441.imageshack.us/img441/5937/no...abitowa3kj2.jpg Już macie te screeny ale proszę o zagranie w to...technologiczne demo :) Z góry dziękuje za komentarze! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Oceny nie ma, no bo po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jak nie dodasz screenów, dostaniesz warna, więc lepiej je dodaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nie bądź taki złośliwy :] Po prostu niepotrzebne są screeny no bo nie po nich będziesz mechanikę gry oceniał ( a grafika i tak jest marna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Wyobraz sobie jakby wszyscy twórcy gier nie umieszczali screenów ze swoich gier na pudelkach, mowiac ze nie ponich mamy oceniac gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Fajna giera moja ocena 4 gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ---> Marek.S Dzięki! :) Proszę o dalsze komentarze i krytyczne uwagi oraz sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Całkiem sympatyczne :] . Mam tylko nadzieję że nie spoczniesz na laurach i zrobisz z tego jakąś grywalną gierkę, czego z resztą ci z całego serca życzę :D. Ogólnie to nie mam zastrzeżeń. Moja ocena to 4 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Daje 3 gwiazdki. Szkoda, że w trakcie nie da się zmienić broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Nawet fajne, mi sie podoba 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Fajne spodobało mi się :) 4 gwiazdeczki :) 7.5/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Broni nie da sie zmieniać ponieważ chce tak zrobić by na początku nasz heros miał pistolet, a po rozwaleniu przeciwników wypadały z nich lepsze gnaty! Koło północy dodam nową wersje z licznymi usprawnieniami i modyfikacjami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Bardzo fajne :) przydała by się obrotówka, żeby "zmiatać" te szkodniki :P 5gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Chyba ukradłeś coś z exampla ;] wogóle zlituj sie z trawą oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Z żadnego exampla nic nie ukradłem! Cała gra od góry do dołu jest w moim wykonaniu. Co do trawy to rzeczywiście jej wykonanie "raczej" nie stoi na najwyższym poziomie :D No to mam już jedną sugestie. Czekam na dalsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi