baca Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Tytuł: Aliens-reaktywacja Gatunek: Akcja, widok z loto ptaka Opis: zabijanie kosmitów Download: Aliens-reaktywacja.cba.pl Rozmiar pliku: 7,70 MB Autorzy: Mateusz Bacławski Programowanie: Mateusz Bacławski Fabuła: Mateusz Bacławski Grafika: Mateusz Bacławski, GTA2, FarCry Muzyka: FarCry, Prey Screeny: Aliens-reaktywacja.cba.pl :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Nawet ściągnąć nie mogę :/ Daj linka bezpośrednio do downloadu. I dlaczego to jest w 2 częściach? Aż takie duże to to nie jest. EDIT: Tu już może to być wina mojego PC, ale screeny mi się nie wczytują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 z przyczyn tecznicznych będzie działać za godzinę, morze szybciej gra jest w dwuch częściach ponieważ na serwerze moge umieścić pliki warzące do 3 MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 eee.... to wrzuc gre i screeny do uploada na tej stronie :huh: Przy okazji morze to jest glebokie i szerokie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Właśnie. Screenów nie ma. Jak chcesz zrobić strone to wżuć na nią pliki, a masz je na stronie po popraw kod z C:\Moje dokumęty\coaśtam.jpg na http://www.aliens-reaktywacja.cba.pl/nazwa.gatunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 MB Software®© Alians®- reaktywacja® Mam iść do urzędu i zapytać czy zarezerwowałeś sobie te nazwy? :D jak już to powinno być: Alians®- reaktywacja ©by MB Software® Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 wrzystko działą morzna ściągać a MB Software®; Alians®;- reaktywacja®; to jest tylko dla beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Eeeee 4+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Słabe to to. 3/10 :) Grałem grałem.. i się zawiesiłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Nie wiem czemu, ale ze screenów tak troche przypomina mi Aliensy Borka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Grafikę raczej nie ty robiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No widać sporo elementów z GTA2. Kurcze zagrałem w to i eh, naprawdę nie myliłem się, to normalnie widać, że próbowałeś zrobić klimat jaki udało się zrobić Borkowi w Aliensach ( wiatraki, pudła, szyby wentylacyjne ), wiesz, nie chodzi mi teraz o to, że każda gra top-down będzie mi się kojarzyła z tą Borka, tylko w tej Twojej to po prostu czuć, tą próbę kopii.. No cóż, ale mogę się mylić, może wcale w to nie grałeś i osądzam Ciebie zawczasów. Dlatego jeżeli napisałem coś nie tak - z góry przepraszam i zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 W tej grze chodzisz strażakiem czy psem z gta 2? Textury widzę te same... warny: dla Was z byki morze wżuć dwuch :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 warny: dla Was z byki morze wżuć dwuch :( Eeeeee... Po za tym strona gry... cóż, nie ma żadnych informacji, a screeny zostały ochrzczone "zdjęciami". Lepiej dobrze zareklamuj grę. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Pod prawie każdym względem gorsza do gry Borka (której, jak widać, jest to reaktywacja). Choć doceniam starania autora, nie warto nawet ściągać (alien był chyba jeden, brak "fog of war", itp.). Mam nadzieję, że nikt na to nie natrafi i nie pomyśli, że to gra Borka (np. obcy [sic!], ktory nie umie przeczytać nazwisk). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 troche wyrozumiałości to jest moja pierwsza gra robiłem ją 2 tyg. zaś ame makera mam od 3 tyg moją motywacją była gra Borka większość grafiki sam zrobiłem a reszte wziełem z FarCry, GTA2, muzykie z FarCry, Prey, 4/10 to i tak dla mnie durzo z biegiem czasu będę dawać więcej swoich grafk te dwie mapy są to testowe. EDIT: Borek masz racje ale postaram to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Z mojej gry też coś podwędziłeś chyba :] Drzwi ( w pierwszej, dawnej wersji miałem podobne ), kratka ( ta niby wisząca ) oraz kawałek podłogi, którą użyłem w innych poziomach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 wersja 1.1 Beta -kilka nowych grafik -kilka nowych dzwięków -kilka zmienionych błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi