Maximal Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Start tury: 30.03.2007 - 22:05 Temat: Gra Wielkanocna (porażająca oryginalność, nie? =D) Czas: 24h Move move! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 no nie, ja tu myślę o zlocie a ten mi tu wyjeżdża z ligą xD *coś tam zrobię* Kocham merdać szyki innym ^^ Poza tym, kto to dzisiaj wrzeszczał o nową turę? ;p Wujek Maximal =D wreszczałem o nową turę, ale o 16:00 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Skończyłem! Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nie, no-jesteście z tymi tematami zbyt przewidywalni xP Dzisiaj nic już nie robię-jutro się zabieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ej no, o 23 nowa tura? dawajcie o 8! :D Edit: Gra lub co to tam jest blaka mi nie działa :( Błąd w arhivum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ej no, o 23 nowa tura? dawajcie o 8! :D Edit: Gra lub co to tam jest blaka mi nie działa :( Błąd w arhivum... No, mi też nie działa! I też "winar error" ! Niom. Moja zajedwabista inaczej gra: https://gmclan.org/up1896_3_Inwazja_kurczak_w.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Edit: Gra lub co to tam jest blaka mi nie działa :( Błąd w arhivum... Musisz ją sobie zapisać na dysku i nie będzie błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Pani Jadzia nie ma jajek, a wielkanoc tuż tuż! Musisz jej pomóc! Bo od czego jest DuKc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Super Rabbit Fabuła: Wielkanocny królik został wysłany na misję - zniszczyć fabrykę zatrutych jajek. Musi stoczyć walki z ich szefami... Gameplay: Taka klockówka VS. Ekran jest podzielony na 3 części: część gracza, panele i część bota. Trzeba tak układać jajka, by łączyły się kolorami (bot też to robi). Jeśli minimum dwa jajka zetkną się, znikają. Na ekranie są dwa szaro-czerwone paski: gdy te liczniki się wypełnią, na jajka gracza bądź bota spada magia, która zamienia te jaja, które nie są zakryte na stalowe. Takie komórki jajowe trzeba niszczyć, układając obok nich jajka. Aby wypełnić wrogowi szary licznik, trzeba intensywnie (czyt. szybko) układać jaja. Jeśli jakieś jajko dotknie górnego brzegu ekranu - bot albo gracz przegrywa. Here I am! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Wielkanocna giereczka Chodzimy strzalkami, w lewo i w prawo i lapiemy jajka spadajace z gory :D Gra bylaby bardziej rozbudowana jednak nie starczylo mi czasu, niestety ;) Wielkanocna giereczka Wiem ze duzo zajmuje ale to przez tlo menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi