cyberdog Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Hejka! Chciałbym, abyście rysowali, w dowolnym programie, swoje wymarzone emotikonki! Oczywiście dawajcie je tu, jeśli temat wam odpowiada. Ale. Czym ten temat różni się od innych (podobnych) ? A, no. Macie dawać EMOTIKONKI, tylko i wyłącznie! A nie, animacje! Proszę o przynajmniej kilka od kilku. Ja dam tu emotikonkę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Emotikonka może być animowana... Kiedyś robiłem zestaw (animowane i nieanimowane) ale go utraciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Dobra, miało nie być animowane ale trochę "zboczę"z wymagań. To moja starutka animacjo-emotikonka( siedzi na moim uploaderze od chwili stworzenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nie jestem jakimś tam super grafikiem, ale parę minut w Inkscape i można zrobić coś lepszego niż dzieło z Painta xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nie no Marmot, w wektorówce to każdy głupi potrafi. :P Ja nie lubię Inkspace, ale paręnaście minutek roboty w Xara Xtreme: Wersja pierwotna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Chyba lepiej robić w wektorówce w miarę ładne niż w Paint jak się nie umie rysować w tym programie ładnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A tu tak na szybko specjalna emota dla moderatorów do postraszenia jak ktoś coś przeskrobie. ;) I jeszcze pomniejszona wersja emoty Marmota: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 lol xD straszysz userów bigsharkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Kiedyś straszyło się dzieci na wśiach czarownicami, to czemu by tu nie straszyć zombie bs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 "Animacje" to nie to samo co "animowane emotikonki". Na przykład: Ktoś da animowaną emotkę (tak jak Vianom), a kto inny da biegającego kotka... Ranmus, ta (tzw) "emotka" do postraszenia to to wogóle emotka? A... właśnie... Jedno pytanko. Jak dawać te obrazki tutaj? No bo kiedyś widziałem taki temat ale już zapomniałem jak się nazywał i nie mogę użyć opcji "szukaj" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A ja przed chwilą zrobiłem taką: Sorry, za czarne tło ^^. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Wszyskiego najlepszego z okazji świąt wielkanocnych! ::JAK WKLEIĆ TUTAJ EMOTIKONKĘ?:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 takie cuś :huh: Wszyskiego najlepszego z okazji świąt wielkanocnych! A to jush?! a nie w środę?! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 2 minuty na gifacie i zrobiłem takie gówno;p https://gmclan.org/uploader/1508/Lol2.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 A tu tak na szybko specjalna emota dla moderatorów do postraszenia jak ktoś coś przeskrobie. ;) Według mnie ta emotka powinna zostać dodana do tabeli "Emotikony szybkiego wyboru", a jako skrót nazywał by się bigshark.gif :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 a tu moja emotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 dawno mnie tu nie było ^^ no to zacznę od emotki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Game Maker: Młotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 a ja mam na mojej stronie taką serię z krowami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Szatan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi