murdalow Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Patrzcie na screena z mojej gry SNY, są 3 ekrany pokazujące każdy co innego godzine ponad kombinowałem żeby zrobic 3 ekrany, piszcie czy Wam się podoba(pewnie nie): http://img133.imageshack.us/my.php?image=tvscreenvr2.png :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 i co w tym ma być ciekawego? EDIT: Micanser: może byś jeszcze napisał do kogo to było... bo jeżeli do mnie to ja już mówiłem... nie widzę w tym SS nic ciekawego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ty chyba masz potrzebe dowartościowania się ,ale robiąc coś takiego nikt cie nie pochwali, bo nie ma w tym nic niezwykłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ech, to góra dwie minuty kombinowania w edytorze pokoi. ;] Pokaż nam coś bardziej niezwykłego. Ale muszę cię pochwalić za to, że siedziałeś i myślałeś jak to zrobić a nie lecieć na forum z płaczem od razu jak to robią inni :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ciekawe po co w ogóle te trzy ekrany O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nic ciekawego ale jeżeli samemu to odkryłeś no to nieźle. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Oo jesteś pierwszym ludziem, który pokazał screena z trzema ekranami, jaaasne... :D Ale serio, ja u was nigdy czegoś takiego nie widziałem, a wy od razu besztacie chłopaka, że mu się udało zrobić coś tak prostego, acz oryginalnego (:P). Gdyby ktoś jako pierwszy pokazał na tym forum screena z gry o goleniu jajek na Wielkanoc, to pewnie też powiedzielibyście, że to chała i banalne do zrobienia. A tu się nie liczy sam wkład pracy i trudność wykonania, ale oryginalny pomysł i wykonanie. Więc brawa dla ludzia, który jako pierwszy pokazał nam screena z trzema ekranami ! Yeah ! Gratz, jeżeli włożyłeś w to tyle pracy, to musisz być dumny (choć ja bym to zrobił krócej :P) <- Ale jak mowiłem, liczy się wykonanie i pomysł a nie wkład pracy. Chociaż w Twoim wypadku liczy się i to i to :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mam nadzieję, że ci się, lowriderze, zwoje mózgowe nie przepaliły podczas tego kombinowania. :P A tak na serio, to jeśli są trzy viewy, gra może zacząć zwalniać... Ale efekt wygląda całkiem nieźle. Dobrze, żeś usiadł i pomyślał. Trza się uczyć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ktos tam pisał wyżej o co w tym chodzi o to że pierwszy ekran pokazuje bohatera 2 gościa który chodzi a 3 pokazuje na drzwi tam gdzie masz iść... :)W grze wygląda to lepiej bo jest ruch 'dziadekkleofas' Ech, to góra dwie minuty kombinowania w edytorze pokoi. ;] Pokaż nam coś bardziej niezwykłego. Moją laskę he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi