blackmaul Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ludzie mi chodzi o ramkę na samą ocenę jak w czasopismach o grach... hm? Przepraszam za offtopic, ale tutaj mogą pisać goście? :D Małe niedopracowanie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość_Adster_* Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 xD Rzeczywiście mogą! Bawimy się w "Zgadnij, kto to?" xDDD Może to nie jest błąd, tylko zapamiętywany jest adres IP usera i sprawdzany przy próbie napisania posta przez niego jako gość? Dobra-idę się zalogować, bo obciach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgadnij kto to xd: x*** Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Niestety ale mogą pisać goście . :blink: A co do ZIN-u to możnaby jeszcze zrobić dział rozrywkowy tak jak w CDA;d Powoli cały ZIN się przeistoczy w kopię CDA, ale to dzięki NAM- wspaniałym userom gmclanu;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Pomysł z działem rozrywkowym był, ale jego realizacja jest trudna, bo ciężko znaleźć ten rodzaj humoru, który bawi praktycznie wszystkich. Po co nam kopia CDA? Mamy być lepsi! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 zgadnij kto to xd: x*** my nie chcemy robić kopi CDA tyko własnego zina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Tak, jasne, że jest oceniane jedym słowem i cyfrą grafa, muzyka, grywalność ?? Tak ?? Ten pomysł sucks xP Chociaż oprócz trójakapitowych recenzji mogłoby być takie coś xD @Adster: A czemu różne style nie mogą być ?? Przecież tak zin nabiera kolorów, recki są zróżnicowane, każdy autor ma swój styl i to się liczy. Każdy np. by pisał na przemian o RPG, RTS, MMO, FPP i by się sprawdził, w której jest najlepszy, albo pisałby inaczej o różnych stylach gier... Będzie fajnie i ciekawie :D A tak, o to Ci właśnie chodziło... Heh ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 A co do ZIN-u to możnaby jeszcze zrobić dział rozrywkowy tak jak w CDA;d Powoli cały ZIN się przeistoczy w kopię CDA, ale to dzięki NAM- wspaniałym userom gmclanu;p Czyli może powstanie rynek GM'owy? Całkiem inna rzeczywistość od rynku gier(Rockstaar,Activision...)...Takie Beaver Interacitve to jak odpowiednik Microsoftu czy jakiejs innej firmy.... :P PS. SOry za mały off top :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Tak, my też mamy nadzieję, że GM Zin "Młotek" przeistoczy się w prawdziwą potęgę i pokona CD-Action :P A pisze się Microsoft®©. I Rockstar, nie Rockstaar. Btw. odgapiłeś mój pierwszy text z linijki "Skąd:". Nieładnie. Pouczam. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ...a teraz kupie następny numer CDA i zobaczę wasze nicki w SwS. :P Żart, ale nie będziemy z marnym zinem przebijać CDAction, bo się w sumie nie da. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ludzie mi chodzi o ramkę na samą ocenę jak w czasopismach o grach... Po prostu zapomniałem się zalogować i napisałem posta, a przerobiło mnie na gościa, trochę chore..., ale i dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 QUOTE Ludzie mi chodzi o ramkę na samą ocenę jak w czasopismach o grach... Po prostu zapomniałem się zalogować i napisałem posta, a przerobiło mnie na gościa, trochę chore..., ale i dziwne... I znów to samo, nawet teraz zapomniałem się zalogować <_< , weście tą opcje... :wink: Przecież przez to nikt się nie będzie rejestrował, bo po co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Bajer by był jak byście mieli "kasę" wydrukowali tą gazetę i dali płytę z grami itp. tylko kto zafunduje "kasę" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 O jeny druk, płyty, wydawnictwo i ogólnie pewnie trzeba byłoby to sprzedać, (za darmo to tylko do kościoła się chodzi :)) a na samo sprzedanie trza mieć pozwolenie...dużo roboty...bez szans, ale lepiej w pdf. bo sam se wydrukujesz i pościągasz za darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Naprawiłem zonka z gośćmi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Patrysław podaj dokładną date kiedy wyjdzie pierwszy numer i co ile będą następne wychodzić bo bez tego stracisz na czytelnikach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 W tym tygodniu, w tym tygodniu moi drodzy. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 no to żeś sprecyzował <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ta, Bóg też zakładał że świat stworzy w 2 dni, a wyszło mu jakoś 7. :P Po prostu trudno określić, ale zapewnione jest że pod koniec tego tygodnia coś się pojawi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 wiecie jak ktoś chce jakieś wersje testowe gier czy coś do robienia se ciekawych screenów czy cusik :P to mówcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A ja już mogę pierwsze screeny z Annihilation zapodać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ech, przydałby się porządek w dziale. Ciężko cokolwiek znaleźć, kiedy w jednym temacie mamy pytania o totamto, propozycje oraz dodatkowe atrakcje w postaci rozważań na temat uprawnień gości na forum, czy bzdurnych porównań (bądźmy jak CDA! Nie, lepsi!) albo licytacji o to, kto ile ma materiałów, które ktoś inny mógłby wykorzystać w pisaniu artykułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Na razie wszystko toczyło się wokół organizacji, więc nie było sensu się rozdrabniać. Nowe tematy stworzymy, gdy wyjdzie pierwszy numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chciałbym znać planowaną datę wydania pierwszego numeru. :) Można by było dać Shoball 1. Ale nie wiem czy jest ona jeszcze na uploaderze Jakluba. Ależ jest, nawet ze screenem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chciałbym znać planowaną datę wydania pierwszego numeru. :) Godzina 49.87, 189 czyźbiwrzesipca, roku 1354687612315667886 p.n.e. W tym samym czasie kiedy asteroida nr. 132456878965123166879 zderzy się z asteroidą o numer wyższą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A ja się przyłożę do pytania o dokładną datę wydania premierowego numeru. A gdybym był modem, dałbym dziadkowi warna xD Marudzisz :] . Na głupie pytania zawsze się daje głupie odpowiedzi ^^ . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jak zapewne zauważyliście premiera zinu przeciąga się. Spowodowane jest to tym, że niektórzy spóźniają się z tekstami. Mimo to mam nadzieję, że w przeciągu tygodnia będziecie mogli już przeczytać pierwszy numer w swoich Acrobat Readerach (albo jakichś linuxowych podróbach :D). STFU! Na Linux też jest Acrobat :D ! Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Moja wina - przyznaję się bez bicia. :( Jakaś nieczysta moc nie pozwala mi wysłać tekstów. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Nie tylko twoja. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Szkoda. Pospieszcie się chłopaki. Powoli już zacząłem zapominać, że w ogóle miało powstać coś takiego jak "Młotek" ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Byle zrobić dobrze-niech się nie spieszą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi