Supavader Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 @Supavader: Skupiamy się głównie na GMie, ale jeśli masz ciekawy pomysł, to wal - posłuchamy. ło ja, może zrobić coś takiego jak nowiny z gmclanu? np. kto został zbanowany, najgłupszy temat tygodnia itp. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 skoro recenzowane jak najnowsze gry - to moze jakis osobny dział poświęcony oldschoolowym produkcjom? Jedna czy Dwie recenzje starych dobrych gier ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Dobra ja już ci wysłałem jedną recke Patrysław. Czekam na odpowiedź :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 @miki: Nie ma za bardzo miejsca na takie parodie Kaszanka Zone, ale jeszcze zobaczymy. @propaganja: Zastanawiałem się nad czymś tym. A co, chcesz zrecenzować BACK? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 W każdym numerze będzie kaszanka zone z "nowymi" wersjami Złap Klauna nowych userów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 nie no chyba ogólnie żeby recenzje były obiektywne nie powinien pisać ich autor gry :P Ale wydaje mi się że mimo wszystko zwiekszyłoby to jakość recenzowanych gierek, bo nawet jeśli w danych 2 miesiącach nie wyszło za bardzo zadna dobre gra - to bach - wrzucamy aliens: attack on colony, albo moze nawet tego nieszczesnego backa ktos zrecenzuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ok. To ja proponuję żebyśmy zaczęli z tym oldschool cornerem od drugiego numeru. A póki co mam prośbę: W tym poście podałem jakie gry chcielibyśmy zrecenzować/zapowiedzieć. Parę osób już się zgłosiło i kilka tekstów powstaje (podpisałem je nickami autorów). Dalej jednak czekamy na chętnych do recenzji reszty. Na chwilę obecną są to: Zapowiedzi: - SouJah - Twinsen - Tanny - Bumper Bustout 2 Recenzje: - Mario Brawl Online - Ark 22 - Gregg the Egg Jeśli macie ochotę aby zapowiedzieć/zrecenzować któryś z tych tytułów to piszcie tu na forum. Linki znajdują się w tym poście. Liczę na was i z góry wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Chcę Ark 22 x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Dobry wybór. :P Jakiś zeldowaty RPG. Zapisuję cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Zapowiedź Annihilation :P (podeśle ci ją później) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Zapowiedź Bumper Bustout 2. Zaraz ci ją prześlę Patrysław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ok, jestem wam bardzo wdzięczny, ale nie spieszcie się tak. Jest jeszcze trochę czasu, a lepiej dopracować niż od razu oddawać. ;) @Pieter: Zarzuć linkiem do jakiegoś info o tym Anihihihi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Zaraz ci wyśle :P Nie dostaniesz niestety żadnych screenow bo grafika cały czas w przygotowaniu ale możesz to nazwać godnym następcą Team War Zone pisanym na 39dll od początku do końca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Możesz dać screena nawet z silnika - zawsze uatrakcyjni to zapowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja tylko dodam od siebie ze jesli znajdzie sie ktos zainteresowany napisaniem zapowiedzi souljah to wysle temu komus jakąś bardzo aktualną wersję ;) a i sam mógłbym coś napisać ale to może od drugiego numeru najpierw zobacze jak to będzie wyglądać, i poszukam sobie jakis temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 @Pieter: To twoja gra? :D Dostałem PM z tekstem, wrzucimy go do nowości ze sceny. Podeślij jeszcze jakiegoś screena. :) @Propaganja: Jeśli nikt sie nie zgłosi, to ja chętnie napiszę zapowiedź SoulJah, więc tak czy siak możesz już gotować ekskluzywne demko. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 @Patrysław: Może dzisiaj albo jutro zdąrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Nie spiesz się, numer będę skręcał najprawdopodobniej podczas następnego weekendu. :) O ile wszyscy oddadzą teksty. :] Przypominam, ze trzeba nam jeszcze chętnych do pięciu tekstów: dwóch recenzji (Mario Brawl Online i Gregg the Egg) oraz trzech zapowiedzi (SoulJah, Twinsen, Tanny). Przydałoby się napisać obydwie recki i chociaż dwie z trzech zapowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Fajna inicjatywa chłopaki. Powodzenia - jeśli się uda wydać choć jeden numer, to już będzie bajer. No i projekt okładki fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Dzięki, TG. :D Chciałem cię namówić na jakiś artykuł, ale pewnie masz wystarczająco roboty z promocją MAGI. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Sam się chciałem zgłosić ;). Ale w końcu zdałem sobie sprawę, że pewnie nie dałbym rady nic napisać. Teraz dziennie piszę po paredziesiąt maili i potem mam już naprawdę dosyć kompa (chyba że do grania w jakąś młóckę ;)). Ale jak pismo wytrwa to w następnych numerach mogę się jakoś udzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 do zapowiedzi to najlepiej namówić samych autorów gier a co do recenzji do browl online ja bym nawet mógł napisać jak bym trochę w nią pograł:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Twórcy nie mogą zapowiadać własnych gier, bo będą nieobiektywni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 w sumie to tak ale oni wiedza o niej więcej niż każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 w sumie to tak ale oni wiedza o niej więcej niż każdy A przyjdzie taki jeden z "Władcami Imperium" i powie że to super wypaśne MMORPG, a potem się okaże że to cienki hack'n'slash. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Twórca powinien najpierw napisać co chciał osiągnąć, powiedzieć o ciekawych rzeczach, których nie widać na pierwszy rzut oka, a potemn ktoś napisze recenzje sprawdzając przy okazji czy twórca mówił prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 mi nie chodzi o to żeby pisali jaka ta gra jest(czy będzie) tylko na czym polega i takie tam a jak takie coś dostane np ja można wywnioskować jaka ta gra bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Twórcy nie mogą zapowiadać własnych gier, bo będą nieobiektywni. aff =/ Annihilation to moja gra ale zupełnie bez grafiki jak narazie ... Więc screena nie dam :P idę dalej nad nią pracować :P No chyba że uda mi się coś w wyskrobać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Patrysław przesłałem ci zapowiedź Twinsen. Jak będe miał czas to może jeszcze coś wyskrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No to ja mogę ciekawostki i porady wziąć. Ale to kiedy mamy się wyrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi