Wolfoxer Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Postanowiłem zrobić taki prościutki komiks o tym forum i gm'ie (będzie polegał na zwykłej rozmowie na forum) Zrobiłem już trzy pierwsze dialogi: Gdyby ktoś był zainteresowany robieniem to niech sobie z tego wydrze monitor i na nim robi dialogi a potem mi niech wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Huah, fajne xD Ale ja tu widzę pewną analogię kierującą pewne przesłanie i wrażenie odniesienia się do postaci mojego id... oO -.^ Ta, kontynuujcie, będzie fajnie ;f :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Strasznie oczojebne ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Serio niezłe!!!!!! Nie boisz się czasem o warna za tę "Patrycję"??? PS: Zgadzam się ze smokiem i czekam z niecierpliwością na kontynuacje XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Serio niezłe!!!!!! Nie boisz się czasem o warna za tę "Patrycję"??? A co? Może miał być "Patrycjusz" :P A komiks...hmmmm...popracowałbym nad grafiką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 @<ten "el numerek" z Prince'em w avatarze...>: Osh ty numerku ! Chcesz smoka ! Dobra, będziesz miał ! Numerek :P @Marmot: To zmień sobie color depth na 32 bo jak cię znam to pewnie na domyślnych jedziesz xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 No chyba cię coś Spyriaku :P . Mam 32-bity ustawione ^^ . Domyślne ustawienia oczywiście :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Strasznie oczojebne ;f Potwierdzam-oczojebne :P (I jakby co mam 32bity ustawione :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Aha, to zwracam honor, Marmociaku :P (nie żeby joke :3) A to chyba z monitorem coś nie tak, skoro tak xD @ Ej no dopiero co posta napisałem a już tu żale wylewają o te oczoje*ne kolory... Co, tylko ja mam taki fajny "nieoczoje*ny" monitor ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Do mojego 10-letniego monitora to nic nie miej, co :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Hah, do mojego półrocznego to jeszcze, jeszcze xD A i tak co ok. rok zmieniam sprzęciora =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A do mojego monitora po pradziadku też nic nie miejcie xD . Ten komiks jest tak oczo<wiadomo jaki>, że te zielone napisy ciężko odczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Poprawie, tą oczo... oczowalność (a przynajmniej się postaram) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a ło kurde sory za bład :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pozdrowienia dla Jedi_Mastera2 :bye1: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 heheheh nie no coś ty xD przeciez to nie nawiązuje do nikogo... ależ skad xD lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Teraz ja! :jezor: Dejwidsu :P -wstawiłem Cię, bo trochę się żaliłeś, że nie znalazłeś się w Supreme Moderatorze 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 To Śpiro też anty-Linux-ziom? :D Moja krew. :P Założymy partię. ^^ A co do komiksów, to nawet zabawne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a który najfajniejszy? [kwestia lizusowa] Mój drogi kolego Patrysławie [/kwestia lizusowa] lolz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A wg mnie są po prostu głupie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ten cały "komiks" to mają być tylko takie rozmówki na tym monitorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A teraz odcinek o mnie: Hm, ja bym zmienił tą formułę komiksu bo na razie jest nieciekawie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Odcinek (mój :D) pierwszy: n0b in the forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 @up i ileś tam up + ileś tam up Te komiksy to ja miałem najpierw zatwierdzać (na pm'ka najlepiej) a tu zonk :) @dziadekkleofas Forma rozmówek jest dlatego bo jestem kiepskim grafikiem @tylko i wyłącznie up Możesz na mnie pisać Wolfo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A nie podoba się? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Wolfoxer, Woock udowodnił że nie trzeba być dobrym grafikiem żeby tworzyć komiks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 @up Niby masz racje ale ja jestem gorszy nawet od tego co on "naskrobał" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Komiksy fajne ale dlaczego te brzydkie monitory?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jea, drugi mój komiks, pt. "Almora" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Co ja mówiłem o potwierdzeniach? Nieładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi