Banek Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Jest to temat tylko i wyłącznie o pokemonach (po tylko jego brakowało :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 I co mamy tu pisać :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Mój kuzyn to pokemon i co mam wstawić jego fotkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 ??? ... ... ... ... ... "muj ólupiony pokemon to fsajdak" ... ... ... "czesić!" ??? ??? Ała, Cekol chyba miał racje-to forum straciło chyba klimat :( To jest ta zła strona pojawienia się Almory, bo od kiedy zrobiło się o niej trochę głośniej, to... :( BTW.NIE MARTWCIE SIĘ!!! Ja i tak Was nie opuszczę aż do śmierci... :rip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Grałem kiedyś w pokemony. W 1-2 klasie podstawówki pamiętam jak grałem z kolegą na te kapsle i on oszukiwał ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Traci klimat, jak piszą na nim denne tematy. Jak chcecie, to mogę skasować xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Traci klimat, jak piszą na nim denne tematy. Jak chcecie, to mogę skasować xd . Jestem za! A jak go skasujesz to założymy temat o Dragon Ballu bo go też brakowało. No i o Naruto. O Shaman King też bo jakże to, forum o tworzeniu gier bez tematu o Shaman King? ?!O_o!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Czy to Marmot będzie uczciwe??? Może z tego tematu jednak coś wyniknie :) Tak na poważnie, to uważam to za kiepski żart kolejnego "poszukiwacza MMORPG"... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 BTW.NIE MARTWCIE SIĘ!!! Ja i tak Was nie opuszczę aż do śmierci... :rip:ja tak samo! będę spamować na gmclanie aż do jego zamknięcia! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 ja tak samo! będę spamować na gmclanie aż do jego zamknięcia! :P Wtedy Banek przejmie pałeczkę (;)) wykupi domenę gmclan.org i zrobi forum o pokemonach. @Marmot or Maximal: Temat należy co najmniej zamknąć o ile nie usunąć. Kolejne spamowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Racja, kiedyś było inaczej... Userzy zastanawiali się 5 razy, zanim założyli temat. A teraz to mamy straszny wysp dzieciuchów :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi