Konrad-GM Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Dowiedziałem się że wczoraj mistrzami świata w programowaniu zostali POLACY :D Jeszcze nie wiem co robili ale zamierzam to sprawdzić :P Piszcie tu co wiecie o mistrzach w programowaniu :D jak dla mnie to bardzo zdziwiło że Polacy zostali mistrzami a zarazem cieszę się że akurat oni zostali :D Piszcie co wiecie o tym zdarzeniu :P lub co siądziecie o tym zwycięstwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Bardzo zadziwiła mnie druga lokata Chińczyków :) A to, że Polacy mają dobrych programistów mnie nie dziwi-przecież uchodzimy także za jeden z najlepszych "hackerskich" narodów świata. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 To już nie pierwsze zawody w programowaniu światowej rangi na których wygrywają Polacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Naprawdę pierwszy raz usłyszałem że Polacy wygrali w programowaniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 No, ale powinniśmy być dumni ! Radować się tym, że w końcu ktoś na świecie docenił ten zaśmierdły kraj i uznał go za jednego z najlepszych w jakiejś dziedzinie ! :P Jak polacy chcą to potrafią - tak samo jest z walką o swój kraj - wiadomo, że już nie da się go uratować ani ocalić, ale spróbować zawsze można :D Chociaż w rankingu państw najbardziej patriotycznych to i tak zawsze zostanie dla mnie na pierwszym miejscu Ameryka a na drugim Polska... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Tak, tylko ci goście to będą teraz pracować za granicą w Microsoft, IBM lub SUN i będą mieli głęboko w anusie Polskę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W sumie to już od dawna wiadomo ;) Oprócz tego byliśmy nieźli w CS'a, o ile dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanuke Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Malysz lepiej skacze pudzian o 5 kilo wiecej wyciska . siatkarze z medalem wracaja , Pilka reeczna tez i plywacy :D to czas na programistow :P Moze i cos wyjdzie W pilce noznej :P grecji sie udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Nom, tak samo jak Brazylii, Francji, Niemcom... :P Polacy też byli mistrzami świata i to aż przez cztery sezony ! :D Ehh, stare dobre lata... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Polacy pewnie wygrali tworząc jakiegoś super wirusa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Polacy pewnie wygrali tworząc jakiegoś super wirusa :] Nom a ten wirus pousuwał prace innych państw i polska ekipa została jedyną ekipą na całym konkursie więc wygrali. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Znalazłem w necie o Mistrzostwie Polaków w programowaniu z dnia 15.03.2007 oto link :D http://di.com.pl/news/16080,1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi