Skocz do zawartości

Styl mi wcięło...

Supavader

Rekomendowane odpowiedzi

otóż wracam ze szkoły, odpalam komputer, wpisuję hasło, a tu co? z pięknego i miłego dla oka stylu Windows XP pojawił się obrzydliwy, gnuśny i nieładny styl Win95... włączyłem właściwości, wygląd - rzeczywiście, Styl Klasyczny, otwieram aby zmienić a tu zonk! nie ma Stylu Systemu Windows XP. Wtf? czy to wina automatycznych aktualizacji?! jak ma wrócić kochany styl systemu windows XP?! Czy w końcu zaniosę go do naprawy?! *joke*. Musicie mi pomóc, wystarcza mi że sam jestem brzydki xDDDD

Nie ma w sensie "pokazuje się komunikat", czy "wybieram, klikam ZASTOSUJ, a tu nadal to samo"?

Jeżeli to drugie, to ja mam ten sam problem z ikonami folderów. Chciałem wrócić do standardowych, a tu ZONK-nic się nie dzieje. Ikony zostały takie, jakie były-czyli boxy z logo Ferrari wewnątrz...

Ała, to rzeczywiście może być wina aktualizacji :)

Spróbuj ściągnąć jeszcze raz najnowszą "aktualkę"...

Jak nie, to czekaj na "towar" od TeoTN :P

EDIT: A może sprawdź zakładkę "KOMPOZYCJE" :D ;)

Win 95 suxxx, XP sux, Vista rox xD Nie żebym obrażał WINDOWSA®, bynajmniej, ale chodzi mi o ogólne możliwości i standardy :D Ogólnie Windows® rox, Microsoft®© rox i Office® rox, ale jak już rozliczać dogłębniej, to brać na standardy i nowości... ;p

• Administratorzy

dobra to ja nie zakładam nowego tematu, ale mi w menedżerze zadań (alt+ctrl+delete) wcięło wewnętrzną cześć okna i widać tylko treść zakładek.... wie ktoś jak przywrócić to do normy, bo mogę się tylko za pomocą ctrl+tab przełączać ale nie mogę żadnych opcji wybierać ?

już chyba wiem na czym polega mój problem. Podczas próby wczytania kompozycji wyskakują okienka

ble ble, usługa nie jest włączona, ble ble, można zmienić w aplikacji Zarządzanie Komputerem, ble ble ble...

tam nie ma kompletnie nic o kompozycjach! Q_q

@gnysek: A może nie masz żadnych aplikacji i dlatego ci nic nie wyświetla O.o ?? Albo ci się tak długo odpala to musisz zaczekać aż się zapełni :D Albo spróbuj to odświeżyć...

@Supavader: No to zmień te ustawienia w aplikacji "Zarządzanie Komputerem" xD Chyba wiesz gdzie to: Mój komputer -> PPM -> itd...

:P

@Supavader: No to zmień te ustawienia w aplikacji "Zarządzanie Komputerem" xD Chyba wiesz gdzie to: Mój komputer -> PPM -> itd...

byłem w Zarządzaniu komputerem, ale tam NIC nie ma o zmienianiu kompozycji! (albo mi się tak wydaje, niech mi ktoś pomoże, dostaję już kurw*** z tym stylem :/). Próbowałem nawet zmienić styl programem StyleXP, to też nic nie dało, normalnie NIC nie zmieniło ;[

gnysek@-Ja też miałem kiedyś ten "cosmiczny" problem :) Chciałem Ci odpisać, żebyś kliknął w ten sposób 2x, ale wewnętrzna część okna to dla mnie pole z procesami xD

dobra to ja nie zakładam nowego tematu, ale mi w menedżerze zadań (alt+ctrl+delete) wcięło wewnętrzną cześć okna i widać tylko treść zakładek.... wie ktoś jak przywrócić to do normy, bo mogę się tylko za pomocą ctrl+tab przełączać ale nie mogę żadnych opcji wybierać ?

Wiem, że napisałeś "widać tylko treść zakładek", ale to "wewnętrzna" mnie zbiło z tropu...