Supavader Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 otóż wracam ze szkoły, odpalam komputer, wpisuję hasło, a tu co? z pięknego i miłego dla oka stylu Windows XP pojawił się obrzydliwy, gnuśny i nieładny styl Win95... włączyłem właściwości, wygląd - rzeczywiście, Styl Klasyczny, otwieram aby zmienić a tu zonk! nie ma Stylu Systemu Windows XP. Wtf? czy to wina automatycznych aktualizacji?! jak ma wrócić kochany styl systemu windows XP?! Czy w końcu zaniosę go do naprawy?! *joke*. Musicie mi pomóc, wystarcza mi że sam jestem brzydki xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja też tak kiedyś miałem. Jak dobrze pamiętam to wgrałem wtedy jeszcze raz Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Tera pisze z budy, ale jak wrócę na jamę to ci wyśle styl XPeka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie ma w sensie "pokazuje się komunikat", czy "wybieram, klikam ZASTOSUJ, a tu nadal to samo"? Jeżeli to drugie, to ja mam ten sam problem z ikonami folderów. Chciałem wrócić do standardowych, a tu ZONK-nic się nie dzieje. Ikony zostały takie, jakie były-czyli boxy z logo Ferrari wewnątrz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 adster, dam screen'a, bo nie rozumiesz :P http://img179.imageshack.us/img179/4301/screenhx7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ała, to rzeczywiście może być wina aktualizacji :) Spróbuj ściągnąć jeszcze raz najnowszą "aktualkę"... Jak nie, to czekaj na "towar" od TeoTN :P EDIT: A może sprawdź zakładkę "KOMPOZYCJE" :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Custom.theme - 2x klik i masz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hm... a gdzie mam to wkleić? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nigdzie. Po prostu zapisujesz to gdzieś na dysku a później w kompozycji klikasz "Przeglądaj...", wybierasz plik i masz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 do: C:/a/tak/na/prawdę/to/gdzie/tylko/chcesz/xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Dokładnie to do C:\WINDOWS\Resources\Themes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 wyskakują mi 4 błędy że nie można załadować ;\ eh... może by zostać z win95? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Win 95 suxxx, XP sux, Vista rox xD Nie żebym obrażał WINDOWSA®, bynajmniej, ale chodzi mi o ogólne możliwości i standardy :D Ogólnie Windows® rox, Microsoft®© rox i Office® rox, ale jak już rozliczać dogłębniej, to brać na standardy i nowości... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 dobra to ja nie zakładam nowego tematu, ale mi w menedżerze zadań (alt+ctrl+delete) wcięło wewnętrzną cześć okna i widać tylko treść zakładek.... wie ktoś jak przywrócić to do normy, bo mogę się tylko za pomocą ctrl+tab przełączać ale nie mogę żadnych opcji wybierać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 już chyba wiem na czym polega mój problem. Podczas próby wczytania kompozycji wyskakują okienka ble ble, usługa nie jest włączona, ble ble, można zmienić w aplikacji Zarządzanie Komputerem, ble ble ble... tam nie ma kompletnie nic o kompozycjach! Q_q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 @gnysek: A może nie masz żadnych aplikacji i dlatego ci nic nie wyświetla O.o ?? Albo ci się tak długo odpala to musisz zaczekać aż się zapełni :D Albo spróbuj to odświeżyć... @Supavader: No to zmień te ustawienia w aplikacji "Zarządzanie Komputerem" xD Chyba wiesz gdzie to: Mój komputer -> PPM -> itd... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 @Supavader: No to zmień te ustawienia w aplikacji "Zarządzanie Komputerem" xD Chyba wiesz gdzie to: Mój komputer -> PPM -> itd... byłem w Zarządzaniu komputerem, ale tam NIC nie ma o zmienianiu kompozycji! (albo mi się tak wydaje, niech mi ktoś pomoże, dostaję już kurw*** z tym stylem :/). Próbowałem nawet zmienić styl programem StyleXP, to też nic nie dało, normalnie NIC nie zmieniło ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 nie zrozumieliście: patrzcie co mi zniknęło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Kliknij 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 gnysek@-Ja też miałem kiedyś ten "cosmiczny" problem :) Chciałem Ci odpisać, żebyś kliknął w ten sposób 2x, ale wewnętrzna część okna to dla mnie pole z procesami xD dobra to ja nie zakładam nowego tematu, ale mi w menedżerze zadań (alt+ctrl+delete) wcięło wewnętrzną cześć okna i widać tylko treść zakładek.... wie ktoś jak przywrócić to do normy, bo mogę się tylko za pomocą ctrl+tab przełączać ale nie mogę żadnych opcji wybierać ? Wiem, że napisałeś "widać tylko treść zakładek", ale to "wewnętrzna" mnie zbiło z tropu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 jakie banalne rozwiazanie, o ja piórkuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 a gdzie : "dziękuję wielmożny Panie i Władco. Jestem robakiem w porównaniu z toba, ustawiam ci rangę najwyższą z możliwych, a siebie degraduję do stopnia chicken".;] xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 dziękuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi