Snake Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Tytuł: Project ProgressBar Maker Gatunek: Program Opis: Program w którym robisz sobie taki obrazek pokazujący ile % ukończyłeś danego projektu :) a potem możesz sobie go wsadzić do sygnaturki :) o interface narazie niezadbałem ale w kolejnej wersji coś z nim zrobię ;) może ktoś użyje mojego programa :P Download: http://www.snakegames.republika.pl/download/PPM.rar Rozmiar pliku: 379 KB Autorzy: Ja Programowanie: Ja Fabuła: - Grafika: Ja Muzyka: - Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nie mogę otworzyć pliku, plik jest zainfekowany wirusem ;/ (czyli ma wirusa) Skanuj go i dopiero daj, bo wygląda ciekawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Wow, fajne narzędzie ;). Dla twórców gier może być przydatny, tylko wygląd taki archaiczny (Progrerss Bara). Kiedyś chciałem coś podobnego nabazgrać w C# ale jakoś weny zabrakło ;). btw W czym to pisałeś? Bo chyba nie w GM? EDIT: Konrad-GM: Co ty pier***? Plik jest czysty, lepiej zmień antywira ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nie no programik extra! Możesz mieć nadzieję, że niedługo zobaczysz efekt twojego programu w mojej sygnie :) W czym to pisałeś? Bo chyba nie w GM? Domyślam się że w multimedia Fusion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Fajne, ale możliwe do napisanie a gmie :) widzę tam jakiegoś dll ka może to on jest odpowiedzialny za zapisywanie tego bmp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Tym razem uruchomił mi sie plik ponieważ ignorowałem antywirusa, gdy go otworzyłem natychmiast zresetował mi się komputer :huh: czy ktoś wie dlaczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Tak program jest zrobiony w MMF :P @Konrad-GM Niewiem czemu tak ci sie dzieje z kompem ale napewno tam wirusa nie wsadzilem hehe W kolejnej wersji chce dać opcje do zmieniania kolorów i wstawiania ramek itp. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 mógł być jeszcze dodać że user wstawia mały user bar lub scren z gry jako tło albo coś w tym stylu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 mozliwe ze tak zrobie pomecze sie troszeczke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi