Konrad-GM Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Kupiłem GM,a 6.1 i mam klucz, tylko nie wiem jak aktualizować z Gm6.1 na GM7... :( Czy ktoś mi pomoże?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Wejdz na stronę www.yoyogames.com i w zakładce GameMaker wybierz opcję upgrade from Game Maker 6.1 (albo coś podobnego) w następnym oknie wpisz klucz rejestracyjny GM-a 6.1, aby pobrać pełną wersję GM-a 7. Proste x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Tak, ja też chciałem przekonwertować, ale pupa. Nie mogę się zalogować, bo mi piszą, że nie zaaktywowałem swojego konta przez link który mi wysłali w mailu, a żadnego maila z aktywacją, tylko z linkiem do zmiany hasła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jaka lipa <_< wpisałem klucza do konserwacji, nie da sie :crying: Pisze... a sami zobaczcie... http://foteka.pl/image.php?id=6173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Mi jakoś działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 A mi po co 7.0? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Uoj, po jajo, bo tera sie gry robi pod 7.0, a 6.1 nie odpala tych z 7.0 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Jaka lipa <_< wpisałem klucza do konserwacji, nie da sie :crying: Pisze... a sami zobaczcie... http://foteka.pl/image.php?id=6173 Musisz wypełnić pola poniżej a oni to załatwią bo mają jakiś błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi