Juno Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 A jak będzie prezentowało się zachowanie przeciwników, czy będą jedni walczyli do końca a inni uciekali, czy tak jak teraz cała masa ciągnie się za graczem. Mogą być do siebie wrogo nastawieni, wtedy gracz może wywoływać między nimi spięcia, pomagając sobie w walce. Może następować ich słabnięcie, im bliżej są śmierci tym gorzej idzie im walka. Podnosi to szanse gracza, gdy walczy z kilkoma na raz z konieczności, może na zmianę bić kilku, zmniejszając ich skuteczność. (jak zwykle to luźne sugestie) :rolleyes: . . . :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Heh, i tak, gdy ktoś ma wolniejszy komputer i ma mniejszy FPS to wali powolniej, dzięki czemu ten drugi może walić dziesięć razy szybciej, chociaż ten ze słabym kompem ma dziesięć razy większy attack speed :) To samo z chodzeniem :) FPS na połowie, podczas gdy niektórym wychodzi poza pasek i gramy :) Takim nieszczęśnikiem właśnie jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Już myślałem że te temat jest zamknięty ale jednak nie i bardzo dobrze :] Myślę zę potworki takie jak wolfy(wilki) powinny szybciej biegać niż ludzie bo mają 4 łapy , A np. larwy i "snejki" wolniej jako że nie mają łap :] To by było na tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zonk, nie zauważyłem daty. :P Furious, zauważ że to są olbrzymie węże i larwy, i mają więcej przysawek i mięśni które sprawniej działają. Zresztą i tak chyba larwa porusza się wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Bestie ze swoją siła i szybkością dają za mało doświadczenia. Ice Gloves nie dają żadnych dodatkowych efektów (jedynie obrona 36). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Co powiecie na takie coś: moby nie mogą nam zadać obrażeń jeśli po 1-3 sekundach dane o graczu nie dojdą do serwera, tzn. nie ma obrażeń gdy nie ma czego atakować. No... Po prostu, jeśli dane nie dotarły do serwera to ani mob, ani gracz nie ma prawa zaatakować drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ...aaa, zbliżają się, nie mam gdzie uciec, zaraz padnę, aaa... gdzie ten wyłącznik, może zdążę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matit Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 @Up,up Nie wiem chyba zły pomysł :D @Up Jakim o co chodzi w twoim poście > :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 @Up Jakim o co chodzi w twoim poście > O to, że każdy mógł wykorzystać ten mój sposób do ucieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Mało kiedy coś wypadnie przy nabijaniu expa. Albo kasa, albo nic, BARDZO mało itemów. Może coś da się z tym zrobić...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi