Webzir Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak znaleźć gwiezdne imię? 3pierwsze litery nazwiska + 3 pierwsze litery miejscowości np. Nowak Kraków = Nowkra Jak znaleźć gwiezdne nazwisko? 3pierwsze litery ulicy, na której mieszkasz + 3 pierwsze litery imienia, np. Jana Pawła II + Tomek = Janto Czyli ogólnie wychodzi Nowkra Jantom xD Moje to Walpiń Kazpio xD Podajcie swoje :) Temat ukradłem z | tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jakieś to lewe :x Ale moje to: Flarad Krałód (=_=') btw. 3pierwsze litery ulicy, na której mieszkasz + 3 pierwsze litery imienia, np. Jana Pawła II + Tomek = Janto To w końcu 2 czy 3 litery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ciągle musisz się przyczepić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Gielub Batpio :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Więkoź Kopmik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kukpuł Grodan Kukpuł nie za bardzo mi sie podoba ale Grodan nawet, nawet :D Edit: Ale to powinno byc na odwrot... Kukpuł to nazwisko a Grodan imie... No bo moj brat na przyklad bedzie mial tak: Kukpuł Gropaw :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Słabia Świpaw ... omg xD chyba że mam podać nazwe miejscowosci w ktorej jestem zameldowany bo Białystok to tylko na stancji xD to Słakow Kośpaw lol xD ale znam ten rodzaj budowania gwiezdnych imion itp, to stare jak swiat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ciaszy Nitsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Skoszc Klepio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Gałkat Szepio xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Bykzie Pombar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ta, mi to jakieś barbarzyńskie wyszło: Świczę Czetom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kołbyd brzosk :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Fredąb Cieeka :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Łuksuc Ogrkan? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Waswło Torkrz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kosbia Legtom ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 3 ostatnie litery miejscowości, 3 ostatnie litery imienia, ostatnie nazwiska i ulicy też są niezłe: Lceasz Niaiów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Hehe. Niezły temat :P . Moje to Sołkro Krostob :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Micpół Wik ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Passzc Cispat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jacgło Alebar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No pięknie: STRSZC BOLŁUK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Gramys Sikpio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Rutmoń Wojery XD zgniłem jak ja bym miał podróżować z takim imieniem i nazwiskiem po wszechświecie zgnili by ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jasłód Nawada WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Mówice mi Alezam Plemac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Brakli Osikam LOL WTF?!? Ale nazwisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kuschm Liskry (to jakoś po niemiecku xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Bykzie Pombar Pombar!!! Rotflkopter. xD Ja jestem Mamrze Miłpat, a więc nic specjalnego. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi