Morro Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 dlatego jak ktoś nie chce stracić swojej pracy nie powinien wystawiać gry na yoyogames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkworld Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A ja mam takie jedno pytania. jak zalogowac się w tej grze????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Trzeba miec serwer lub znac adres jakiegos, potem podajesz ip serva, wypelniasz pola loginu i hasla (jak masz konto, jak nie to zakladasz) i voila - szafa gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkworld Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A byś mi podał jakiś adres serva (prosze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Aktualnie serwer glowny jest chyba niedostepny, ale sa prywatne. Tyle ze z prywatnymi tak bywa ze tez teraz nie wiadomo czy ktorys dziala. Zaoferuj moze komus wspolne granie i niech ktos zalozy serwer lub sam zaloz i zaproponuj gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkworld Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ok Dzięki za pomoc :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 To tak... Mam pytanie: Czy lepiej se skillowac (dodawac punkty) do strength, czy do agility ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Strength - Siła - Zwiększa zadawane obrażenia w walce wręcz. Agility - Zręczność/Zwinność - Zwiększa zadawane obrażenia w walce łukiem. Wisdom (chyba) - Mądrość - Więcej MP. Magic Power - Magiczna Moc - Obrażenia w magii. Vitality (chyba) - Witalność - Więcej HP. Czyli: Wojownik - Siła, Zwinność i Vitality. Łucznik - j.w. z tym, że Siła jest tylko po to, aby móc nosić pancerze. Mag - Mądrość, Magiczna Moc i Witalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 zalezy jaki efekt chcesz uzyskac - ja na poczatku pakuje w strength zeby ze slaba bronia cos zdzialac a potem rownomiernie defense i reszta wraz ze wzrostem poziomu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Hehe, w Triberianie będzie trzeba to dobracować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dzieki, bo mam 11 (chyba) strength, 20(coś) agility, teraz muszę trochę Vitality podwyższyć :P Edit: Kurde no, peal miał być często online - a tu co :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 jak dyskusję na temat, to na temat, o! Dlaczego ? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 A właśnie, pomyliłem się z tymi współczynnikami. Siła zwiększa obrażenia (wręcz i na dystans), a zwinność - obronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 jak dyskusję na temat, to na temat, o! Dlaczego ? :< Przez binder ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 jak dyskusję na temat, to na temat, o! Dlaczego ? :< Zasłoń nazwę usera, bo ktoś ci się włamie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nazwa Usera nie musi być nazwą katalogu, jeżeli nie wiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nazwa Usera nie musi być nazwą katalogu, jeżeli nie wiesz :) nie musi, ale może :] btw. http://hijackthis.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Dobra ustaliłem, 4 rzeczy do poprawki dam, z czego z jednej będzie naprawdę zadowoleni i całkowicie zmieni gameplay ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgadza się, to jest rzecz, która też mnie wkurzała osobiście, a zawsze zapominałem ją zmienić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 W czasie walki nie będzie odskakiwania do tylu tak? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Double , Triple hity zadawane przez potworki ? Mam nadzieje , bo to strasznie wkurzało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ło co codzi tutaj co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Double , Triple hity + Quadro hity :P Utrapienie każdego gracza. W czasie walki nie będzie odskakiwania do tylu tak? To też wkurza. Przydałoby się coś takiego, że jak walczę wręcz z mobem/graczem to żeby go zaznaczało, bo kiedy "odskakuję" i nie trafiam to nie wiem, czy to spudłowanie, czy po prostu jestem za daleko od moba. Dziwna rzecz: Bug zadał mi 8 obrażeń, a odjęto mi 24 O_o? A może to tylko tak mi się wydawało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 http://img508.imageshack.us/img508/7875/fghfghvv4.jpg xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 No i... ? Czego od nas oczekujesz ? ;x mamy się śmiać, płakać ? A emotikona "xD" w tej sytuacji pasuje, no chyba, że dedasz przy jakimś errorze, ze śmiechu - to od dzisiaj mam ciebie za totalnego idiotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 @up: lol. @: ERROR in action number 1 of Step Event for object Client: Error in code at line 511: global._npc_hp_max = global.NPC[global.__npc_object,7] at position 35: Unknown variable NPC or array index out of bounds Na serwerze Luksora, tuz przed wylaczeniem. Walczylem z bugiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Tera sie zacznie. Nie napotkałem żadnego z tych błędów. Btw. podajcie ile było tym momencie graczy i czy trzymaliście Alt / Ctrl wciśnięty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 fall: lol -.- Tera sie zacznie. Nie napotkałem żadnego z tych błędów. Btw. podajcie ile było tym momencie graczy i czy trzymaliście Alt / Ctrl wciśnięty ? ctrl wcisniety, jak walczylem z potworem i dotknalem drzewka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Bylo 7/8 graczy na serwie, zamieszanie wokol, grupka 2-3 graczy, bugi atakuja, nie trzymalem alt + ctrl. Luksor wyslal wiadomosc serwera, ze wylacza, po chwili dostalem ten blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Może serwer został wyłączony i to przez to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi