london Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Gdzie najlepiej expić? W jakie sprzęt inwestować? Dla mnie najlepiej expic na wschód od miasta. Jeśli chodzi o kupno broni to chyba najlepiej bić z mieczyka :) Reszta jest jak narazie kaprawa. Pytanie: Vianom to maniakalny PK czy osoba która (chyba) miała lepszy hełm ale nie da bo tak? Nawet jeśli maniakalny pk to co w tym złego? Zawsze musi być jakiś zły i dobry. Pozatym pk jest fajne tylko nie jeśli się jest ofiarą :P Co do hełmu to też nie ma tu nikogo oskarżać o kradzież. Zabiłeś moba ktoś Ci podwiną drop... twoja wina :P Uroki MMORPG :) Nie wypowiadałem się jeszcze na temat samej gry. No więc.... BOSKA :) Przez tego okropnego buga co gre zawiesza jest znacznie gorzej, ale widać, że nawet to nie zniechęca graczy do ponownego włączania tej gry, która strasznie długo się ładuje. Więc jak widać gra jest wciągająca. Tylko moby (potwory) są mało różnorodni (nie ma żadnych gigantycznych kaczek etc.). Chociaż mogę się mylić... może gdzieś w dalszej części gry ukaże mi się jakieś monstrum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matini Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Borek zrób jeszcze chodzenie na stzrałkach bedzie wygodnie pozdro dla ciebie. SUPER GRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jak to problem to nie musisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No to ja sie wypowiem na temat maga: 1. Nie mozna kupic ani rozdzek ani armora dla maga (wyjatek to red hat) 2. Czary - do dupy (sory za wyrazenie ale inaczej nie da sie powiedziec ;/) - biora duzo many i maly dmg zadaja - czarem leczenia nie mozna siebie leczyc - lol I mam jeszcze pytanie: Czy da sie jakos na klawiaturze przelaczac miedzy atakiem bronia biala a magia ? Bo uciazliwe jest przelaczanie reczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 I mam jeszcze pytanie: Czy da sie jakos na klawiaturze przelaczac miedzy atakiem bronia biala a magia ? Bo uciazliwe jest przelaczanie reczne... Jeśli się nie mylę to spacja. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 moj luk za kilkadziesiat tysiecy wypadl na depo i nie moge go podniesc ;/ Wg. mnie wywalanie itemow nie powinno byc pod PPM ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tak na wstępie chciałbym się przedstawić . Mój nick to Furious . To tyle o sobie :P A tak na powarznie to naprawde uwarzam że Borek Jest ######STY GOŚĆ skoro sam zrobił równie ######STA gre. :thumbsup: Aby nie było nie domówień , nie umiem robić gier w GM . Nie tworze , gdybym umiał to oczywiście bym to robił , ponieważ marze o tym , ale skoro narazie nie umiem , zarejestrowałem się aby pogadaćo ALMORZE. rety ale długie zdanie :P Moje doświadczenia z Almorą zaczynają się na trailerze który mnie zachwicił (podobnie jak ludzi na Victorygames.com.pl) , a kończy na pojawieniem sięw świecie tej świetnej gry na 3 sekundu (bez pruszania się bo poprostu mi stała) mam wielką nadziejęże przygotowywana nowa wersja będzie działała poprawnie . Drugie zagadnienie . Czy to ,co jest napisane na stronie o stanie serverów , oznacza że właśnie borek testuje nową wersje gry :lol: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tak Borek obecnie testuje v0.52 ktora poprawia wiekszosc dotychczas znanych bugow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No i taka nieoficjalna informacja (co sobie będę żałował :P), być może bug "only sounds" jest już naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 omg omg omg jeżeli rzeczywiście tak jest to ja będę pogrywał więcej niż dotychczas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tak Borek obecnie testuje v0.52 ktora poprawia wiekszosc dotychczas znanych bugow :) Czadowo. A tak apropos to czy uruchomisz serwer jak Borek zrobi update, czy on bedzie hostowal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nie, tylko nie Borek! Ranma będzie napewno hostował(moje uznanie ;) ), ponieważ mam tam pigni po ok. 50 ms, a do Borka(moje kondolencje :( ) po 1000ms. Gorsze łącze. Mamy już good hosta: Ranmus. Mozemy się złożyć, żeby panowie admini gry nie musieli zbytnio płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nie, tylko nie Borek! Ranma będzie napewno hostował(moje uznanie ;) ), ponieważ mam tam pigni po ok. 50 ms, a do Borka(moje kondolencje :( ) po 1000ms. Gorsze łącze. Jak sie zrzucimy na Almore to Borek bedzie mogl dobrego hosta znalesc z good laczem, ale zrozumcie, ze on i tak ponosi koszty utrzymania i Ranmus obecnie tez, bo to oni placa za prad i Neta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ha! Prima Aprilis! xD A tak serio. Z tego co się ostatnio dowiedziałem to powstały bardzo ciekawe układy. Jak tak dalej pójdzie to wątpię że któraś z produkcji GMowych dorówna Almorze, patrząc głównie na nakład pracy oraz jej jakość. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja mam na Ranmie serwie (Max 40 ping) (Min 3 ping ^^) No i taka nieoficjalna informacja (co sobie będę żałował tongue2.gif), być może bug "only sounds" jest już naprawiony. Ale fajno! fajno!! Tylko... być może czy na pewno?? żądam odpowiedzi ! :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ranmus , dlaczego twój server jest nieczynny?? :( Jeszcze ani troszkę nie pograłem w kochaną ALMORKE ;) CZy jeszcze włączyczsz go zanim wejdzie nowa wersja ?? PS . Jakie macie lv :mellow: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Furious... co do lvl to nie ten temat.... a co do tego ile czasu na lamore czekamy.. to ja jestem od 5 strony pierwszego tematu(Hidden Swords) :) może nie pisałem ale codziennie pryglądałem się dalszemu rozwojowi gry :) i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że JEST TO NAJLEPSZA GRA ZROBIONA W GMIE!!! P.S Nieco wazeliny, zresztą tak jak Furious :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sephiroth12 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Borek dzięki za piwko i wino uratowało mi dzisiaj życie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Hmm, podoba mi się nawet w nowej wersji to, że można grać w oknie. Nie trzeba zmieniać rozdzielczości! A co do naprawy buga "Only Sound", to świetnie! Trzeba jeszcze edytować ten przyklejony temat z informacjami. @down Ja też jeszcze nie pograłem, ale popatrzyłem do zmian i tam było napisane, że można się przełączyć do okna. A tak w ogóle to dlaczego serwery OFFLINE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Po waszych opiniach az chce mi sie wejsc do tej nowej wersji i zaczac naparzac :D Szkoda ze servery sa offline... Mam nadzieje ze w miare szybko sie "odrodza" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Borek moim zdaniem za mało mobów jest... dzisiaj miałem 20% paska do 2lv i pół godziny musiałem szukać bo wszędzie ktoś te potwory wybijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 dzisiaj, żeśmy ze spyro ubiliśmy trochę pajonków, robali i wenży w celu znalezienia funduszy na zakup wina i piwa. w związku z tym, że kosztowało nas to dwukrotną śmiercią (zbóje!) i narażaniem życia zgłaszam stanowczy protest przeciwko zawyżonym cenom alkoholi! powinny być obniżone, ponieważ nie stać na nie zwykłego człowieka! proszę o rozpatrzenie tego, bo jest to sprawa wg. mnie priorytetowa! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Uoj tak, to jest pirszorzędna sprawa do rozpatrzenia ! Panie Władco, tanie ceny na wino i jabko to w istocie priorytet ! Nou i dziewuch tez malo ! Kobiete trza se znaleźć ! Uoj, to była przygoda na tych pajonkach i wenżach, a jaki dobry dzien ! Tylko lobuzy te nam przeszkadzaly w celu pozyskania funduszy na wino ! Zbóje ! Gałgany ! I zagrozili nam jeszcze aże dopadna w ciemnym zakatku lasu ! Ażeby ich wszystek poubijać i powyszczelać ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 "Kto rano wstaje - ten gra w Almore " :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Uoj tak, miły panie, uoj tak... Chyba, że jeśli nasz Pan i Władca wyuonczy serverera, tudzież dopadnie nuas nasz wspolny wrog - Wielki Lagg, ktory tylko czycha za zaulkiem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Oj Jaśnie Panie, niech twoja głowa niezaprzata sie takimi drobnostkami, wszytki niedociagniecia bedą wyrownane, wtem nastanie nowa era Almory :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Uoj panie, byle do śmierci dożyć, byle do śmierci... A pouźniej to już sie wszystek uloży xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Waćpan Borek, mógłby podać co znaczą konkretne atrybuty? Strength, agility... I jakiej wielkości jest mapa? I ile jest rodzajów mobów? Oczywiście w beta-wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ale mnie to wkurza siedze i 5 godzin czekam na serwer i pograć nie można :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Zrozum ciołku nie ma jeszcze dedykowanego servera więc jesteśmy zdani na łaskę ranmusa i borka... przecież tyle razy to było omawiane -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 wiem ... tylko pograć się chce :P co ja na to poradze :/ uzależniłem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi