Pieter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 baaaardzo chętnie oczywiście jeżeli grasz na serwerze ranmusa :P jaki masz nick? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 baaaardzo chętnie oczywiście jeżeli grasz na serwerze ranmusa :P jaki masz nick? :D Na razie to tylko na serwerze ranmusa da się grać :P nick w grze taki jak na forum: Gruby. Ale dzisiaj już serwer online nie będzie chyba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 to jutro się spotkamy i ogadamy sprawę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Nie wiesz może przypadkiem od której serwer ranmusa jest online? bo mam czas jutro z rana do 10 :P a pózniej oczywiście jakoś po 14 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A ja mam pytanko ;] Helmet of Hell dobry jest ? Czy w porównaniu z innymi wypada słabo innymi (czytaj tymi których nie ma w sklepie :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Oto moja postac P.S Ten helm fajnie wyglada ale ma tylko 8 czy tam 10 defa, natomiast scroll zadaje 70-90 dmg, ale wymaga 200 vitality :boxed: Jesli ktos bedzie sie chcial wymienic (tylko za dobre itemy ktorych nie mozna kupic w sklepie) to prosze pisac. GG# 7800607 Comment dudes :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Uożesz ty, jeszcze tutaj smiesz swa twarz pokazac, zloczynco ! xD O imydżu napomknalem iże czkam na serverera, ale moge po krotce uopowiedziec: level 10, tiberian sword, dark shield i takie tam plate sety jeszcze... Na razie musze level dobic, ażeby moc zalozyc dark shielda ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ja mam magic blade tylko trzeba 30 strenght i 35 agility :/ to musze troche pozbierac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Skąd wy bierzecie takie rzeczy :blink: Ja bije non stop hell spidery i ghosty a nic mi nie wypada takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Mi wczoraj wypdla obecnie najlepsze buty na serwerze obecnie i 2x wind glowes (screeny macie w temacie "Moja postac"), poprostu mailes pecha, a i tak wiele ciekawych rzeczy moga hellspidery i ghosty wywalic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 na obrazku pisze że masz do rozdania 10pkt 0o dlaczego?? nie dawałeś 1 lvl? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 na obrazku pisze że masz do rozdania 10pkt 0o dlaczego?? nie dawałeś 1 lvl? .. Tak, nie dodalem 2 lvli, trzymam je po to bo moge znalesc jakis item fajny co bedzie wymagal Vitality wiecej, a bede mial np. all w Wisdom, to tak na wszelki wypadek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Może mi ktoś powiedzieć, co się stało z Kasmilusem? Nasłałem na niego kilku kumpli, którzy akurat łowili ryby. Poszli na dół i rozgarzała się bitwa taka, że nie wiadomo kto był kim! Znowu powiedziałem, żeby poszli w dół, a potem musiałem się wylogować. Co się stało z Kasmilusem? PS. Borek, daj swój nr GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja i Anaconda zabilismy kasmilusa Niestety nic nie wypadlo ;) Mam kilka ofiar -Marek -Kasmilus -Tobe i wiele wiele innych :) Czekam na serva :/ :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Mi wczoraj wypdla obecnie najlepsze buty na serwerze obecnie i 2x wind glowes (screeny macie w temacie "Moja postac"), poprostu mailes pecha, a i tak wiele ciekawych rzeczy moga hellspidery i ghosty wywalic ;) No jedynie to poszczęściło mi się z tym advanced battle axe. Wczoraj z ghosta wyleciało no ale to i tak nie jest najlepsza broń :P i na dodatek potrzebuje jeszzce 2 lvle na nią zrobić >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja i Anaconda zabilismy kasmilusa Niestety nic nie wypadlo ;) Mam kilka ofiar -Marek -Kasmilus -Tobe i wiele wiele innych :) Czekam na serva :/ :/ A kto pamieta moje wczorajsze PKowanie z BlaXunem ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja tez Pkowalem z Blaxunem 2 minutki ale bylo kilka ofiar On po 64 walil w siwego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja tam nic rewolucyjnego nie mam (wczoraj dark shielda zlootowałem, wędkę, snake shielda, a Creav zlootował Advanced Skull Wanda, akurat z nim expiłem :P, screena mogę dać, jak wreszcie Mighty Admin Ranmus włączy serwer, na co czekam od 8 rano :D ) Szukam wind gloves i nie moge zlootować, więc jak ktoś coś chce to mogę się zamienić :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Mam kilka ofiar -Marek -Kasmilus ja tu se biegam bez żadnej broni żadnej tarczy goły pierwszo levelowicz a tu mnie sru coś zielonego trafiło. Rozglądam się a tu Kendzop mnie punktuje a że w trakcie biłem robaka to nawet uciec nie mogłem :P Teraz mam 16 level 20 k złota i super weapony jak będzie działał serwer screna wrzucę :) Edit: Jak się z łuku strzela :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Szukam wind gloves i nie moge zlootować, więc jak ktoś coś chce to mogę się zamienić :) ) Ja mam 2x wind gloves. Co za nie oferujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Edit: Jak się z łuku strzela :P W prawym górnym rogu tam gdzie masz te małe ikonki gdzie wybierasz ataki bronią białą i magiczne to tam klikasz ikonkę łuku. Harlan: Z rare itemków pisałem co mam chyba, że o czymś jeszcze zapomniałem, co jest w moim przypadku bardzo prawdopodobne ;) :D Tak jak mówiłem jak Ranmus włączy serwerek to zarzucę jakimś "skrinszotem" ew. pogadamy w grze. EDIT: Ranmus to chyba miał ciężką noc, tak długo go niema :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 jak klikam na tą ikonkę to wyskakuje non arrows a mam łuk :? Edit: ok poradziłem sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Mój nie-do-końca mag ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 moglbys tutaj wstawic screena tego adwanced skull wand ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Sorry, ale czy to jest forum o gmclan czy o almorze? Jak taka gra, to powinna mieć własnego site z forum... musiałem to napisać bo zaczyna mnie to wkurzać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Update mojej postaci procz znalezionych trzeciej pary Wind Gloves padlo mi to... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jak almora bedzie online to wrzuce mojego screena, narazie mam 12lvl, magic blade, slabe eq :D ale chcem kupic jakies fajne :) pozdro dla wszystkich z nieoficjalnego serva ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No to udało mi się osiągnąć taką postać: I mam chyba najlepsze przedmioty jakie są na razie w becie o ile się nie mylę =] Oczywiście dla wojownika... Po za tym, teraz już nie będę wbijać następnych poziomów, tylko się spytam Borka co trzeba testować - i tym się zajmę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Anaconda jak ci cos fajnego padnie dla maga, jakis spell, to wiesz ze masz u mnie dlug wdziecznosci za magic shielda :D EDIT: Anaconda chyba Cie przebilem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Usunmy ten temat i zaraz zrobmy nastepny bo niedlugo resy harow to od paczatku bedziemy tu zamieszczac ssy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi